Glashandel Accuut biedt een royaal aanbod in Geuzenveld-Slotermeer

Werkt u aan een renovering of andere verbouwing? Dan heeft u zeker ook glas nodig voor allerlei aanwendingen in huis. Glashandel Accuut is uw totaalleverancier in Geuzenveld-Slotermeer. Wij bezorgen glas en glaszetters voor elk project. Door de gigantische verscheidenheid aan glassoorten die Accuut voorradig heeft kunnen wij elk project ondersteunen.

24 uur, 7 dagen in de week werken onze glaszetters onvermoeibaar door

Net als het u niet uitkomt kan een ruit stuk gaan. Bijvoorbeeld door harde wind of huisbraak. Mocht u dit overkomen, dan is er gelukkig de spoedservice van Accuut. In Geuzenveld-Slotermeer zijn onze ambulante glaszetters actief die u uit de problemen helpen bij acute glasschade. Door ons samenwerkingsverband met grote verzekeraars kunnen wij ook de administratieve nasleep voor onze rekening nemen. Dus bij ruitschade belt u simpelweg de spoedcentrale van Accuut en wij nemen uw zorgen weg. Professionele glaszetters komen naar uw locatie en vervangen het glas meteen. En dat op ieder moment van de dag of nacht. Bel met de spoedcentrale van Glashandel Accuut op 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Eenheid in diversiteit in de voorraad van Glashandel Accuut

Wij bieden haast ieder voorstelbaar type glas aan in Geuzenveld-Slotermeer. Omdat wij 24-uurs spoedservice aanbieden is onze voorraad zo enorm. In onze inpandige slijperij snijden wij vensterglas in iedere gewenste vorm op high-tech snijtafels. Tevens kunt u bij ons terecht voor accessoire installatiematerialen om ruiten te bevestigen.

Onderstaand vindt u een indicatie van ons assortiment. Realiseert u zich dat deze lijst niet meer dan een eerste indruk is. Ons aanbod is groot. Bel met Glashandel Accuut of vul het onderstaande contactformulier in voor inlichtingen. Een expert zal contact met u opnemen en duidelijkheid verschaffen.

Glashandel Accuut assortiment

Barst u van de vragen? Bel met één van onze behulpzame telefonisten

Onze centralisten zijn ervaren genoeg om met u mee te denken. Zij zullen altijd hun uiterste best te doen om aan al uw wensen en meer te voldoen. Ontzorgen is onze primaire taak. Telefoneer met Glashandel Accuut Geuzenveld-Slotermeer voor een offerte, informatie over onze procedures en beschikbaar aanbod. Bel 020 - 682 95 57 of vul uw personalia in op het onderstaande contactformulier en wij zullen u spoedig antwoorden.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering