Glashandel Accuut Oud-Zuid staat voor vakmanschap en waar voor je geld

Wilt u het glas vervangen van een venster, deur, spiegel of andere plek? Glashandel Accuut Oud-Zuid biedt alles wat u nodig heeft. Wij produceren en bezorgen glas voor bijna elke toepassing. Daarnaast bieden wij professionele glaszetters die op locatie werken. Het diverse aanbod glassoorten van Accuut is immens. Daarom kunnen wij voor u alle typen glas op maat maken.

Vakbekwame glaszetters zijn dag en nacht in te zetten

Een beschadigde ruit komt altijd onverwacht. Harde wind of (poging tot) diefstal kunnen zich op vervelende tijden voordoen. Maar vrees niet, de glaszetters van glashandel Accuut staan immer in de startblokken om u van dienst te zijn. Accuut biedt een 24-uurs spoedservice aan in Oud-Zuid. Door de samenwerking die Accuut heeft met grote verzekeraars kunnen wij u de administratieve afwikkeling uit handen nemen. Bij glasschade belt u simpelweg de centrale van Accuut en dan handelen wij verder alles af. De vakmannen- en vrouwen van glashandel Accuut rijden voor en vervangen meteen de ruit. Weer of geen weer, weekend of feestdag. Zit u nu in de problemen door plotselinge ruitschade? Bel dan de spoedcentrale van Glashandel Accuut op 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Glashandel Accuut biedt alles wat u maar wenst

Vrijwel iedere soort glas is voorradig in Oud-Zuid. Het aanbod van Accuut is enorm door de 24-uurs spoedservice die wij bieden. Om aan iedere vraag te kunnen voldoen hebben wij haast alle gebruikte glassoorten in huis. In onze inpandige slijperij maken wij glas in elke vorm met behulp van computergestuurde snijtafels. Daarnaast levert glashandel Accuut ook alle bijbehorende materialen om de ruit te bevestigen.

Onderstaand vindt u een gedeelte van ons assortiment. Deze lijst is nog maar het topje van de ijsberg van wat wij leveren. Voor glashandel Accuut is het haar missie om praktisch elke glassoort aan u te leveren. Neem contact op met onze centrale en spreek één van onze deskundigen. Zij kunnen u meer informatie geven over ons bestand, manier van werken en opties.

Glashandel Accuut assortiment

Bel Glashandel Accuut Oud-Zuid en wij staan u met genoegen te woord

Onze centralisten zijn altijd bereid om met u mee te denken en passend maatwerk te bieden. De dienstverlening is erop gericht om u te ontzorgen. Contacteer Glashandel Accuut voor het bestellen van alle soorten glas op 020 - 682 95 57. Alternatief kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen, wij zullen zo snel mogelijk reageren.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering