9% BTW-regeling in 2020

Profiteer ook in 2020 van het lage 9% BTW-tarief op het plaatsen van isolatieglas.
De belastingdienst omschrijft het als volgt: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van isolatieglas bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9% BTW-tarief.”

Als u glas wilt vervangen door isolatieglas moet u denken aan
- Enkel glas naar dubbelglas
- Enkel glas naar HR++ dubbelglas
- Dubbelglas naar HR++ dubbelglas

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Glashandel Accuut Badhoevedorp

Accuut Glashandel Badhoevedorp is het bekende en betrouwbare adres waar u terecht kunt voor alles op het gebied van glas. Als u wilt weten welk soort glas het meest geschikt is voor de toepassing die u nodig heeft, zullen wij u graag adviseren. Wij hebben jarenlang ervaring en kennen alle beschikbare soorten glas. Door onze uitstekende relaties met een groot aantal glasfabrikanten kunnen we bovendien scherpe prijzen hanteren. Dus wat u ook zoekt, van vensterglas tot spiegelglas, van speciaal brandwerend glas tot inbraakvrij glas, van glazen deuren en wanden tot een glazen douchecabine, bij glashandel Accuut in Badhoevedorp slaagt u altijd.

Wilt u enkel glas vervangen door isolerend glas? Glashandel Accuut in Badhoevedorp weet wat de beste oplossing is

Als u energiebesparende maatregelen wilt nemen, dan is het toepassen van isolatieglas in plaats van enkele glas een goede investering. U bespaart daarmee niet alleen op de stookkosten maar u krijgt ook een comfortabeler huis.

Isolatieglas bestaat in verschillende uitvoeringen, van het bekende dubbelglas tot speciaal hoogrendement glas. Dubbelglas en HR glas of HR++ glas bestaat in verschillende soorten, elk met hun kenmerken en voordelen. De vakmensen van glashandel Accuut in Badhoevedorp kunnen u adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is. En waarschijnlijk heeft u ook nog recht op isolatiesubsidie, waardoor het vervangen van uw enkel glas nog extra voordelen oplevert. Natuurlijk zorgen wij ook voor het plaatsen van uw isolerende beglazing. Onze gecertificeerde glaszetters komen bij u langs om de exacte maten op te nemen en te bekijken voor welke type isolatieglas uw kozijnen geschikt zijn.

Voor alle speciale soorten glas kunt u bij Accuut glashandel Badhoevedorp terecht

Natuurlijk leveren wij verschillende soorten vensterglas, zowel standaard vensterglas als isolatieglas. Maar ook voor speciale glassoorten als brandwerend glas, inbraakwerend glas, veiligheidsglas kunt u bij ons terecht. Ook voor sierglas, glas voor spiegels of voor douchecabines, schuifdeuren en keuken achterwanden kunt u bij ons terecht. Wij kunnen alle soorten glas voor u op maat maken, maar ook speciale bewerkingen uitvoeren zoals etsen, slijpen en graveren. We leveren niet alleen glas voor woningen, maar ook voor kantoren en winkels. Speciaal gehard veiligheidsglas is bijzonder geschikt voor glazen deuren of winkelruiten. Het glas is bestand tegen heel veel belastingen en bij breuk ontstaan geen gevaarlijke splinters.

Niet alleen voor leveren maar ook voor plaatsen van glas

Glashandel Accuut in Badhoevedorp weet exact wat er te koop is op het gebied van glas. Vrijwel alle voorkomende glassoorten kunnen wij uit voorraad leveren. En door goede relaties met fabrikanten kunnen wij glas tegen scherpe prijzen leveren. Maar we doen meer. Ook voor het plaatsen, vervangen of repareren van glas bent u bij ons aan het juiste adres. Onze zeer ervaren, vakbekwame en gecertificeerde glaszetters weten precies wat er nodig is om glas op de juiste manier te plaatsen. En ze staan dag en nacht voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Via onze meldkamer kunt u ons altijd bereiken en in geval van een spoedreparatie staan wij binnen een uur ter plekke. We maken alle soorten glas precies op maat voor de gewenste toepassing. In onze werkplaats beschikken we over computergestuurde snijtafels en slijpmachines, met het best denkbare gereedschap maken wij het beste maatwerk.

Transparante tarieven bij glashandel Accuut in Badhoevedorp

Wilt u weten wat een speciale glassoort kost? Wat het op maat maken voor uw speciale toepassing kost? U kunt altijd een vrijblijvende prijsopgave bij ons vragen. Onze glaszetters zoeken samen met u het meest geschikte glas voor uw toepassing. En als het formaat en het soort glas bekend zijn kunnen onze medewerkers u precies vertellen wat de kosten zijn. Weet u niet precies welke afmetingen u nodig heeft? Geen probleem, onze glaszetters komen graag even bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen. Daarmee voorkomt u dat het glas niet zou passen en u extra kosten moet maken.

Glas nodig? Kapotte ruit laten vervangen? Neem contact op met glashandel Accuut in Badhoevedorp

Voor het bestellen van alle soorten glas of voor het laten repareren van een kapotte ruit kunt u het beste even contact opnemen met glashandel Accuut in Badhoevedorp. U bereikt ons via telefoonnummer 020 - 682 95 57 of u kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van de website.

Glashandel Accuut staat het gehele jaar
24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw dienst!

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Verzekerd voor glasschade?

Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

AKTE VAN SESSIE


24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

glas verzekering


Glashandel Accuut, altijd bij u in de buurt