Bij Glashandel Accuut in Haarlem Centrum krijg je waar voor je geld

Heeft u vervanging nodig van het glas in één van uw kozijnen, deuren, spiegels of andere plek? Glashandel Accuut Haarlem Centrum heeft alles in huis wat u nodig heeft tegen gunstige prijzen. Wij maken en leveren glas voor haast elke toepassing. Tevens werken onze bekwame glaszetters op locatie om de ruiten te bevestigen, zelfs in monumentale panden. Het assortiment aan glas van Glashandel Accuut is divers en groot; daarom kunnen wij alle typen glas voor u op maak maken.

Hoe laat en waar dan ook; onze glaszetters staan paraat

U denkt dat het u nooit zal overkomen, maar een ruit kan altijd stukgaan. De oorzaken lopen uiteen. Misschien kwam het door storm of poging to inbraak, het resultaat is tocht en onveiligheid. Gelukkig bestaat de spoeddienst van Glashandel Accuut. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn onze glaszetters oproepbaar en helpen ze u uit de brand. Ook specialistisch werk in oude huizen is onze expertise. Een belletje met onze spoedcentrale is alles wat u hoeft te doen bij plotselinge glasschade. Wij ontnemen u ook de verzekeringtechnische afhandeling na het schadeherstel. Dealt u nu met een onverwachte beschadiging aan uw raam? Bel met de spoedcentrale van Glashandel Accuut op 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Glashandel Accuut en zijn onuitputtelijke voorraad

In Haarlem Centrum is bijna iedere soort glas leverbaar. Om onze 24-uurs spoedservice waar te maken hebben wij zo veel typen voorradig. Wij hebben een eigen slijperij waar wij met behulp van computergestuurde snijtafels met chirurgische nauwkeurigheid glas in elke gewenste maat en model snijden. Ook handelt Glashandel Accuut in allerhande accessoires om ruiten, vensters en spiegels te monteren.

Werpt u eens een blik op ons assortiment. Van deze lijst krijgt u een idee van wat wij voorradig hebben, maar wij hebben nog veel meer. Bel Glashandel Accuut voor gedetailleerde en actuele informatie over ons aanbod. Er is altijd een collega bereid om met u mee te denken.

Glashandel Accuut assortiment

Glashandel Accuut is heer en meester in zijn vak. Bel ons op voor uw aanvraag

Onze telefonisten bezitten dat fingerspitzengefühl dat niet aangeleerd kan worden. Meedenken en in oplossingen denken is hun natuur. Neem contact op met glashandel Accuut Haarlem Centrum voor een prijsindicatie, informatie over diensten en onze voorraad. Bel 020 - 682 95 57 of vul het contactformulier in en wij berichten u zo spoedig mogelijk.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering