Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding ga je voor Glashandel Accuut Kleverpark

Bent u op zoek naar een glashandel in Haarlem in het Kleverpark? Dan zit u bij Glashandel Accuut aan het juiste adres. Wij leveren glas dat toegepast kan worden in kamers, badkamers, keukens, garages en schuren. Glashandel Accuut kan vanuit haar grote voorraad glas in elke afmeting bezorgen en installeren, het hele jaar door.

Vakkundige glaszetters zijn altijd ready

Ook in het Kleverpark werken de glaszetters van Glashandel Accuut 24/7, 365 dagen per jaar. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met ruitschade dan kunnen wij u een op maat gemaakt raam à la de minute leveren en monteren. Zo is de veiligheid en comfort van uw bedrijfspand of woning gewaarborgd. Dat is de spoedservice van Glashandel Accuut. Deze dienst gaat nog verder in de hulpverlening door de jarenlange samenwerking die wij hebben met grote verzekeringsmaatschappijen. Wij verzorgen de verzekeringtechnische afwikkeling na het verhelpen van de ruitschade. Wilt u meer weten? Bel dan met Glashandel Accuut op 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Glashandel Accuut heeft een breed spectrum aan glassoorten voorradig

U kunt de gekste glassoort bedenken en Glashandel Accuut heeft het voorradig. Dit komt door de 24-uurs glasspoedservice die wij aanbieden. Iedereen die te maken krijgt met plotselinge ruitschade willen en kunnen wij helpen. Tevens leveren wij bijkomende materialen om glas te monteren.

Lees hieronder eens rustig ons assortiment door. De lijst is verre van compleet, alles opschrijven zou een ellenlange opsomming opleveren. Glashandel Accuut garandeert dat wij haast elke glassoort kunnen leveren. Bel dus met één van onze specialisten op 020 - 682 95 57 voor up-to-date informatie.

Glashandel Accuut assortiment

Al uw vragen worden beantwoord wanneer u met Glashandel Accuut Kleverpark belt

Bij Glashandel Accuut werkt een heel team aan telefonisten om u te adviseren over toepassingen, voorraad en dienstverlening. Bel met Glashandel Accuut voor het bestellen van allerhande soorten glas op 020 - 682 95 57. Als u het prefereert kunt u ook het onderstaande contactformulier invullen, wij zullen spoedig per mail reageren.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.

  glas verzekering