Voor expertise en daadkracht kom je uit bij Glashandel Accuut Haarlem Slachthuisbuurt

Glashandel Accuut is een glashandel met hart voor de zaak. Wij hebben ons toegelegd op hetgeen waar wij goed in zijn, en dat is glas. Glashandel Accuut is in de Slachthuisbuurt bij uitstek de partij voor het leveren van ruiten, vensters, kozijnen en dergelijke. Daarnaast komen onze glaszetters met plezier op locatie om glastoepassingen te plaatsen. De voorraad van Glashandel Accuut is omvangrijk en daarom kunnen wij u vele soorten glas leveren en op maat maken.

Glashandel Accuut houdt de vaart erin

Je zult altijd zien dat een ruit stukgaat op een ondoenlijk moment. Een flinke storm of een (poging tot) inbraak kunnen hieraan debet zijn. Dan is het toch fris, zo zonder raam. Maar u kunt opgelucht ademhalen, want glashandel Accuut heeft een spoedservice precies om mensen die in uw positie verkeren te helpen. Onze glaszetters werken 24/7 en zijn altijd op te piepen. Zij komen op locatie en wisselen uw gebroken ruit om voor een hagelnieuwe. Glashandel Accuut kent het klappen van de zweep binnen onze discipline. Wij hebben een jarenlange associatie met grote spelers in de verzekeringsbranche. Derhalve kunnen wij de volledige administratieve rompslomp ontnemen. Bellen met de spoedlijn van Glashandel Accuut Slachthuisbuurt is het enige dat nog rest. Het nummer is 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Het assortiment van Glashandel Accuut steekt ver boven het maaiveld uit

Wij bieden een grote verscheidenheid aan glassoorten aan. Veel meer dan normaal is in deze sector. Ons aanbod is zo groot om onze 24-uurs spoeddienst waar te maken. Tevens hebben wij geavanceerde snijtafels die met de hoogste accuratesse glas in elke vorm snijden.

Hieronder vindt u een impressie van ons assortiment. Dit is slechts om u een eerste indruk van onze voorraad te geven. Als u met Glashandel Accuut belt geven wij accurate en actuele informatie over onze voorradige ruiten, vensters en spiegels (en meer).

Glashandel Accuut assortiment

Contacteer ons team van specialisten en maak kennis met Glashandel Accuut

Ons hele team, op kantoor en in de buitendienst, is bedreven en deskundig in wat zij doen. Op elk verzoek zullen wij een passend antwoord vinden. En altijd met de typische vriendelijkheid waar Accuut bekend om staat. Aarzel niet en pak de telefoon en draai 020 - 682 95 57 voor Glashandel Accuut Slachthuisbuurt. Als u het onderstaande contactformulier invult zullen wij prompt terugmailen.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.

  glas verzekering