9% BTW-regeling in 2020

Profiteer ook in 2020 van het lage 9% BTW-tarief op het plaatsen van isolatieglas.
De belastingdienst omschrijft het als volgt: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9%-tarief.”

Als u glas wilt vervangen door isolatieglas moet u denken aan
- Enkel glas naar dubbelglas
- Enkel glas naar HR++ dubbelglas
- Dubbelglas naar HR++ dubbelglas

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Glashandel Accuut Purmerend

Accuut Glashandel Purmerend is al jarenlang het bekende en vertrouwde adres voor alles wat u nodig heeft op het gebied van glas. En dan hebben we het niet alleen over vensterglas, maar ook voor glas voor speciale toepassingen. U kunt daarbij denken aan speciaal veiligheidsglas dat bestand is tegen brand en inbraak. Maar ook sierglas, glazen spiegels en glazen douchecabines kunnen wij leveren en monteren. We beschikken over computergestuurde snijmachines en speciale slijpmachines zodat wij alle soorten glas in de gewenste vorm en afmeting op maat kunnen leveren. En natuurlijk zorgen wij ook graag voor deskundige montage voor jarenlang gebruiksplezier.

Bij Accuut glashandel Purmerend ook isolatieglas in verschillende soorten

Steeds meer mensen besluiten om hun standaard enkel glas te vervangen voor dubbel glas of isolatieglas. Het levert direct een energiebesparing op en met isolatieglas krijg je ook een comfortabeler interieur. Er is geen koudeval meer bij de ramen en beslagen ramen behoren ook tot het verleden. Isolatieglas geeft minstens 15% minder warmteverlies dan gewoon glas. U kunt ook gebruik maken van de subsidieregeling voor energiebesparing, dan betaalt de overheid een deel van de kosten die u investeert in dubbelglas. De investering kunt u in een jaar of 4 tot 5 terugverdienen. Ook bij isolatieglas heeft u meerdere mogelijkheden, van normaal dubbelglas tot hoogrendementsglas HR++. Dat levert nog meer energiebesparing. Het is wel belangrijk dat u een deskundige laat bekijken of uw kozijnen wel geschikt zijn voor HR++ glas, omdat het dikker is dan gewoon dubbelglas. Onze specialisten komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren.

Wij maken het glas voor u precies op maat

Glashandel Accuut in Purmerend levert niet alleen glas in standaardmaten, maar kan glas in alle vormen en maten, precies op maat voor uw toepassing leveren. We beschikken over geavanceerde, computergestuurde snijtafels waarmee we iedere gewenste vorm kunnen snijden. Met onze speciale slijpmachines kunnen we de randen van het glas bewerken. Ook kunnen we speciale bewerkingen op glas uitvoeren zoals etsen en graveren. Als u in uw kantoor speciaal glas zou willen, bijvoorbeeld met tekst of met uw loge erin gegraveerd, dan kunnen wij dat voor u maken. En niet alleen leveren we glas op maat, we kunnen ook zorgen voor perfecte plaatsing van het glas zodat u jarenlang gebruiksplezier heeft.

Glashandel Accuut in Purmerend voor snelle en vakkundige reparatie

Er is niets zo vervelend als een kapotte ruit. En vaak gebeurt het op de meest ongewenste tijdstippen, bij regen en wind of zelfs in de nacht. Door vandalisme of door stormschade, of gewoon door een ongelukje waardoor de ruit sneuvelt. U wilt dan niets liever dan dat de schade zo snel mogelijk wordt gerepareerd, om uw bezittingen te beschermen en ongewenste bezoekers te voorkomen. Dan is het belangrijk te weten dat Glashandel Accuut in Purmerend dag en nacht voor u klaar staat. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, ook tijdens zon- en feestdagen, bij ons terecht voor een spoedreparatie. Onze meldkamer weet precies welke glaszetter het dichtst bij u aanwezig is en het snelst bij u op de stoep kan staan. En vrijwel alle voorkomende soorten glas, zeker voor ruiten, hebben wij in voorraad. Eén telefoontje is genoeg om uw probleem van de kapotte ruit op te lossen.

Ook verzekerde ruitschade regelen we voor u

In veel gevallen geldt dat ruitschade door verzekering is gedekt en u de kosten voor reparatie van de verzekering kunt terugkrijgen. Glashandel Accuut Purmerend werkt samen met de meeste verzekeringsmaatschappijen. Dat betekent dat wij alle administratieve rompslomp van u overnemen en de afhandeling van de schade voor u rechtstreeks met de verzekering regelen. Is uw ruitschade niet verzekerd en wilt u van tevoren weten wat de kosten voor reparatie van uw ruitschade zijn, vraag een vrijblijvende prijsopgave. Als onze medewerkers weten welk soort glas het betreft en wat de afmetingen zijn, dan kunnen ze u gelijk vertellen wat de kosten zijn. En u zult het merken, onze prijzen zijn zeer concurrerend.

U wilt glas bestellen of een ruit laten repareren? Neem contact op met Glashandel Accuut in Purmerend

Voor al uw vragen over leveren, repareren en plaatsen van glas bent u bij Glashandel Accuut in Purmerend aan het juiste adres. U kunt ons even bellen op 020 - 225 90 21 of u kunt gebruik maken van het contactformulier van deze website.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Verzekerd voor glasschade?

Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

AKTE VAN SESSIE


24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

glas verzekering


Glashandel Accuut, altijd bij u in de buurt