9% BTW-regeling in 2019

Profiteer ook in 2019 van het lage 9% BTW-tarief op het plaatsen van isolatieglas.
De belastingdienst omschrijft het als volgt: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9%-tarief.”

Als u glas wilt vervangen door isolatieglas moet u denken aan
- Enkel glas naar dubbelglas
- Enkel glas naar HR++ dubbelglas
- Dubbelglas naar HR++ dubbelglas

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Glashandel Accuut Purmerend is de glaszetter die u in snel en vakkundig helpt

Als u op zoek bent naar een glashandel die u snel en vakkundig kan helpen dan bent u bij Accuut Glashandel Purmerend zeker aan het goede adres. Wij beschikken over een ruime voorraad van de meest voorkomende soorten glas. En onze ervaren en deskundige glaszetters staan dag en nacht voor u klaar om een ruitschade te verhelpen. Met een simpel telefoontje regelt u dat wij langskomen. Welk glas u ook nodig heeft, gewoon vensterglas of isolatieglas of speciale soorten glas, bij ons vindt u exact wat u zoekt. En omdat wij beschikken over een computergestuurde snijmachine en kunnen we alle glas exact op maat voor u maken.

Accuut Glashandel Purmerend heeft alle soorten glas in voorraad

Heeft u met spoed glas nodig in Purmerend, dan is de kans groot dat de glaszetters van Glashandel Accuut u direct kunnen helpen. We hebben jarenlang ervaring en weten precies welk glas nodig is voor welke toepassing. Naast standaard afmetingen kunnen wij ook glas in afwijkende maten en vormen leveren. Wij hebben niet alleen verschillende soorten vensterglas in voorraad. We kunnen ook alle andere soorten glas uit voorraad leveren. Glas voor winkelruiten, sierglas, veiligheidsglas, isolatieglas. Wat u nodig heeft maken we voor u op maat, voor ruiten, spiegels, douchecabines, deuren enzovoort. Ook als u op zoek bent naar antiek glas of glas in lood kunnen wij u helpen. Zoekt u speciaal isolatieglas zoals HR++ of speciale soorten isolatieglas met folie dan is de kans groot dat wij dat ook snel kunnen leveren. Als allround glashandel met ervaren gecertificeerde glaszetters kunnen wij zowel bedrijven als particulieren helpen met maatwerk.

Op maat gemaakt en gemonteerd

Als u er zeker van wilt zijn dat u glas geleverd krijgt van de juiste afmetingen, dan komen wij graag bij u langs om de exacte maten op te nemen. Zowel voor ramen als voor andere toepassingen leveren wij het glas exact op maat. Voor ramen is dat meestal standaard vensterglas, hoewel vrijwel altijd enkel vensterglas wordt vervangen door isolatieglas.

Voor andere toepassingen zoals deuren, schuifdeuren, douchewanden wordt meestal gelaagd veiligheidsglas toegepast. Voor scheidingswanden kunnen verschillende soorten glas worden toegepast zoals matglas, gekleurd glas, gefigureerd glas. Daarmee houdt u wel de transparantie en lichtval maar zorgt u ook voor de nodige privacy.

Vakkundige montage door de glaszetters van Accuut Glashandel Purmerend

De glaszetters van Glashandel Accuut zijn niet alleen zeer ervaren, maar ook gecertificeerd. Zij weten exact hoe ze het glas moeten plaatsen zodat u er jarenlang plezier van heeft. En heeft u ruitschade dan staan ze voor een spoedreparatie snel bij u voor de deur. Onze glaszetters staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dus ook op zon- en feestdagen. U kunt bellen naar ons alarmnummer waar altijd iemand aanwezig is. Dankzij ons GPS systeem kunnen wij exact zien waar onze glaszetters zich bevinden. Daarom kunnen we ook altijd de glaszetter vinden die het snelst bij u kan zijn om een spoedreparatie uit te voeren. Zeker bij slecht weer of ’s nachts wilt u een kapotte ruit zo snel mogelijk laten vervangen om uw spullen te beschermen of ongenode gasten te voorkomen.

Zoekt u een betrouwbare glaszetter voor andere toepassingen, dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken, het meest geschikte glas te bepalen en de exacte afmetingen voor u vast te stellen.

Glas in allerlei soorten voor allerlei toepassingen

Glas is een veelzijdig toepasbaar materiaal dat in verschillende soorten beschikbaar is. Naast standaard vlakglas of vensterglas zijn voor verschillende speciale toepassing ook speciale glassoorten beschikbaar. Denk aan brandwerend glas, draadglas, figuurglas, gehard glas, monumentaal glas. Naast toepassing in woningen winkels en kantoren worden deze speciale glassoorten ook voor industriële toepassingen gebruikt.

Dankzij de bijzondere eigenschappen zoals transparantie, reflectie en een strakke moderne uitstraling is glas ook zeer geschikt voor gebruik in glazen scheidingswanden, balustrades, binnendeuren, buitendeuren, schuifdeuren of tafelbladen. Ook glazen douchecabines zorgen voor een luxe uitstraling van uw badkamer. Tenslotte kan glas natuurlijk ook gebruikt worden voor diverse soorten spiegels, waarvoor ook meerdere soorten glas beschikbaar zijn.

Glaszetter Accuut Purmerend geeft u graag meer informatie

Wilt u meer informatie over glastoepassingen of wilt u een prijsopgave? Als u zeker wilt zijn van vakwerk en een scherpe prijs neem dan contact op met Glashandel Accuut in Purmerend en wij vervullen al uw wensen. Bel ons op 020 - 225 90 21. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ


24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.