Glasrenovatie van monumentale panden

Een van de typerende kenmerken van monumentale panden is de speciale spiegeling van het glas. Deze karakteristiek komt door de manier van fabriceren van het glas en verschilt per historische periode. Met het hedendaagse monumentale glas kunt u het oude glas renoveren en tegelijkertijd een goede isolatiewaarde bereiken.

Monumentaal isolatieglas

Monumentaal isolatieglas heeft de authentieke uitstraling van het oorspronkelijke glas maar heeft een veel betere isolatiewaarde. Met een vrijwel onzichtbare coating aan de binnenkant van het glas wordt een goede isolatiewaarde bereikt. Het glas is in verschillende soorten, met verschillende isolatiewaarden te koop.

Kosten monumentaal isolatieglas

De prijs van monumentaal glas ligt hoger dan van modern glas. Dit komt omdat het glas nog op een traditionele manier wordt vervaardigd waardoor het productieproces meer tijd en dus meer geld kost. Maar de hogere prijs van het glas weegt niet op tegen de extra kosten die u zou moeten maken om de kozijnen aan te passen voor modern glas.

Renoveren met behoud van authentieke kenmerken

Door gebruik van monumentaal isolatieglas behoudt u de typische uitstraling van uw ramen. De speciale spiegeling van het glas blijft, ook de kozijnen hoeven niet te worden aangepast. Dit is een veel betere oplossing dan toepassing van modern isolatieglas waarbij de kozijnen moeten worden aangepast.

Neem een vakman in de arm

Als u uw monumentale pand wilt renoveren, neem dan contact op met een vakman die u kan adviseren over het monumentale glas dat bij uw oorspronkelijke beglazing pas. Een gespecialiseerde glaszetter zorg er ook voor dat het nieuwe glas op de juiste manier wordt gemonteerd, zodat u er jarenlang plezier van heeft.
Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor glazen deuren op maat?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!