Glazen balustrade voor uw vide

Heeft u wel eens aan een glazen balustrade gedacht voor uw vide?

Een woning bevat vaak veel glas. Glas wordt gebruikt voor bijvoorbeeld isolatie, beveiliging, decoratie of simpelweg voor privacy. Ook al heeft u veel glas om u heen, glas is niet iets dat top of mind is bij veel mensen. Terwijl de juiste toepassing van glas uw woning een totaal andere uitstraling kan geven en zelfs voor waardevermeerdering van uw woning kan zorgen.

Mooi design glas balustrade is een optie voor uw vide

Stel je voor, u heeft een mooie oude woning in Amsterdam met een vide. U wilt hier een moderne touch aan geven. Dan kunt u denken aan een glazen balustrade, zo’n balustrade geeft een strakke transparante uitstraling aan uw vide. Een erkend vakbekwame glaszetter zoals Accuut kan u daarbij van dienst zijn.

Glas voor u vide op maat gemaakt en gemonteerd

Doordat de glaszetters van Accuut werken met een computergestuurde snijtafel zijn ze in staat om de meest moeilijke uitdagingen wat betreft uw glas wensen snel en nauwkeurig te vervullen. Zo kunt u binnen no time genieten van een mooie design balustrade van glas die het open karakter van uw vide respecteert en uw huis mooie moderne uitstraling geeft.

Prijzen voor een glazen balustrade voor uw vide

Als u concreet wilt weten wat een glazen balustrade u gaat kosten, vraag dan een vrijblijvende prijsopgave bij Glashandel Accuut.
U kunt ons even bellen op 020 - 682 95 57. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.


Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed?
Bel dan direct 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!