Ontzettend veel mogelijkheden met glazen schuifdeuren

Steeds meer poppen er stoere industriële glazen schuifdeuren op Social Media kanalen op. Daardoor is er de laatste tijd meer interesse naar glazen schuifdeuren. Schuifdeuren van glas kunnen toegepast worden in verschillende stijlen: van modern, tot klassiek tot industrieel.  Ook kunnen ze in verschillende ruimtes toegepast worden: denk aan een badkamer, slaapkamer of een tuin. Dit zijn de meest gangbare plaatsen waar je ze verwacht.

Creatieve toepassingen schuifdeuren

Industriele glazen deurenMaar u kunt ook uw creativiteit erop loslaten, kijk op deze Pinterest borden voor wat extra inspiratie omtrent industriële glazen schuifdeuren of op website zoals Homify.nl. De meeste woningen in Nederland hebben een open keuken. U kunt eraan denken om de keuken en eetkamer bijvoorbeeld door middel van een glazen schuifdeur af te sluiten van uw woonkamer. Wilt u het open karakter van uw woning behouden dan kunt u kiezen voor transparant glas, wilt u meer privacy dan kiest u voor een niet- transparante oplossing. Een glazen schuifdeur is in vrijwel iedere ruimte toe te passen en het is zeer ruimtebesparend. Daarnaast is het ook heel veilig aangezien glazen schuifdeuren altijd van gehard glas zijn gemaakt.

Heeft u interesse in glazen schuifdeuren? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee.

Als u ons vertelt wat u graag wilt, kunnen wij u geheel vrijblijvend een prijsopgave doen voor het leveren en monteren van uw glazen schuifdeur of wilt u meer weten over de mogelijkheden m.b.t de industriële glazen schuifdeuren? Bel ons op 020 - 682 95 57. U kunt ook het contactformulier van deze website gebruiken natuurlijk.

 

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed?
Bel dan direct 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!