Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

Glaszetter Amsterdam, Accuut

Voor nieuwe ruiten of herstel van schade in Amsterdam bent u bij Glaszetter Accuut aan het juiste adres.

De glaszetters van Accuut bieden 24/7 glasservice in Amsterdam. Voor alle soorten glas, van woningruiten en winkelruiten tot spiegels, sierglas, veiligheidsglas en isolatieglas kunt u bij ons terecht. De meeste soorten zijn bij ons in voorraad. En altijd op maakt gemaakt met onze eigen computergestuurde snijtafel.

Glaszetter Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Ruit stuk? Onze glaszetters lossen het op!

Een kapotte ruit of glasschade komt nooit op een goed moment. Vaak gebeurt het bij slecht weer, ’s nachts of in het weekend. Glashandel Accuut staat dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar om u snel te helpen. Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en leveren altijd professioneel kwaliteitswerk.

Glas op maat gemaakt

De glaszetters van Accuut zijn gewend om moeilijke klussen snel en vakkundig op te lossen. Wij beschikken over een computergestuurde snijtafel en een eigen slijperij zodat we altijd alles exact op maat kunnen maken. Met behulp van GPS sturen wij de dichtstbijzijnde monteur naar uw locatie zodat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

U heeft een glaszetter nodig in Amsterdam? Bel Accuut.

Voor het bestellen van nieuw glas of het herstellen van glasschade bent u bij Glaszetter Amsterdam Accuut altijd aan het juiste adres. U belt 020 - 682 95 57 of u vult het contactformulier van de website in of u laat een belverzoek achter.

Glaszetter nodig?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!

BEL DIRECT

OFFERTE AANVRAGEN

Verzekerd voor glasschade?

Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

AKTE VAN SESSIE


Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.

Verzekeraars met verzekering voor glaszetters