9% BTW-regeling in 2020

Profiteer ook in 2020 van het lage 9% BTW-tarief op het plaatsen van isolatieglas.
De belastingdienst omschrijft het als volgt: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9%-tarief.”

Als u glas wilt vervangen door isolatieglas moet u denken aan
- Enkel glas naar dubbelglas
- Enkel glas naar HR++ dubbelglas
- Dubbelglas naar HR++ dubbelglas

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Accuut is de glaszetter die u in Badhoevedorp snel en vakkundig helpt

Accuut glaszetter Badhoevedorp is het beste adres als u een glaszetter nodig heeft om snel een kapotte ruit te repareren. Wij staan dag en nacht voor u klaar, 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. We hebben alle meest voorkomende glassoorten in voorraad, dus kunnen wij u direct helpen. En met ons GPS-systeem weten we precies waar onze glaszetters zich bevinden, zodat wij direct de dichtst bijzijnde glaszetter naar u toe kunnen sturen. U belt naar onze meldkamer en binnen de kortste keren staan wij bij u voor de deur.

Speciale glastoepassingen op maat gemaakt en gemonteerd

Bij glaszetter Accuut in Badhoevedorp kunt u terecht voor alle denkbare toepassingen van glas. Steeds vaker wordt glas toegepast in binnen- en buitendeuren, of in douchecabines, keukens of badkamers. Ook voor glazen puien of glazen schuifdeuren of scheidingswanden leveren en plaatsen wij regelmatig glas. Zowel voor woningen als voor kantoren en winkels leveren we glas in diverse soorten en maten. Voor veel toepassingen wordt speciaal gehard veiligheidsglas toegepast. Dit glas kan tegen en stootje en mocht het breken dan spat het niet uiteen in scherpe splinters. Voor andere toepassingen leveren we brandwerend glas of draadglas. Maar natuurlijk leveren we ook alle soorten isolatieglas, van standaard dubbel glas tot speciaal hoog rendement isolatieglas waarmee grote energiebesparing mogelijk is.
Wij beschikken over speciale computergestuurde snijapparatuur waarmee we iedere gewenste vorm en afmeting precies op maat kunnen maken. En we hebben een eigen slijperij waarmee we glas kunnen bewerken en bijvoorbeeld een logo of een tekst in glas graveren.

Met spoed een glaszetter nodig in Badhoevedorp?

Een kapotte ruit komt bijna altijd ongelegen. Vaak ontstaat glasschade door een ongelukje, maar er kan ook sprake zijn van vandalisme of inbraak. Of er is sprake van stormschade.
In ieder geval wilt u dat uw kostbare bezitting zo snel mogelijk weer bescherm worden tegen weersinvloeden of ongewenste gasten. Daarom is het belangrijk dat een glaszetter zo snel mogelijk uw kapotte ruit kan vervangen. Glaszetter Accuut in Badhoevedorp zorgt er graag voor dat uw kapotte ruit binnen de kortste keren wordt gerepareerd. Wij hebben vrijwel alle glassoorten in voorraad en kunnen uw kapotte ruit dus direct repareren. En we kunnen ervoor zorgen dat een glaszetter binnen de kortste keren de reparatie kan uitvoeren.

Wilt u vensterglas vervangen voor isolatieglas, dubbelglas of HR++ glas?

Zijn uw ruiten in Badhoevedorp aan vervanging toe, denk dan eens aan de mogelijkheden en voordelen van dubbel glas. Met het plaatsen van dubbel glas kunt u flink besparen op de stookkosten. En u krijgt bovendien een comfortabeler huis. Geen last meer van beslagen ramen, geen koudeval meer bij de ramen, u heeft meer wooncomfort.
Met het laten plaatsen van dubbelglas kunt u al flink besparen, als u kiest voor hoogrendement glas HR++ bespaart u nog veel meer. Vraag eens bij Accuut glaszetter in Badhoevedorp wat de mogelijkheden en de kosten zijn. En misschien kunt u zelfs gebruik maken van isolatiesubsidie waardoor de kosten lager worden en u sneller uw investering terugverdient. Wilt u uw woning, uw kantoor of winkel extra beveiligen met speciaal gehard veiligheidsglas. Ook op het gebied van inbraakwerend, brandwerend en kogelwerend glas hebben wij een ruim assortiment tot onze beschikking. En onze ervaren vakmensen, onze gecertificeerde glaszetters zorgen voor perfecte montage voor jarenlang gebruiksplezier.

Wat kost het vervangen of repareren van glas?

Er is een groot aantal verschillende soorten glas met allemaal verschillende prijzen. Glashandel Accuut in Badhoevedorp beschikt over een groot netwerk van glasfabrikanten waar wij ons glas van betrekken. Door onze jarenlange samenwerking kunnen wij altijd de meest gunstige prijs voor het glas bedingen. En daar profiteert u natuurlijk direct ook van!
Als u wilt weten wat het leveren en plaatsen van glas voor een specifieke situatie kost, dan kunt u een vrijblijvende offerte vragen. Vaak kan dat telefonisch, onze medewerkers bespreken welk soort glas nodig is en noteren de gewenste afmetingen en kunnen dan gelijk een prijs noemen. Voor wat ingewikkelder toepassingen zoals voor keukenwanden, douchewanden, schuifdeuren, scheidingswanden komen wij graag bij u langs om de situatie op te nemen en daarna een offerte te maken.

Heeft u een glaszetter nodig in Badhoevedorp? Bel direct met Glashandel Accuut

Als u snel en vakkundig geholpen wilt worden voor het plaatsen of repareren van uw ruiten in Badhoevedorp, neem dan even contactformulier op met glaszetter Accuut. U kunt ons even bellen op 020 - 682 95 57 en wij helpen u snel en vakkundig.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJKies een vestiging van Glaszetter Accuut in uw wijk

OUD-ZUID
ZUID-OOST
BOS EN LOMMER
OOSTELIJK HAVENGEBIED
WEESPERBUURT EN PLANTAGE

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.


Glaszetter Accuut, altijd bij u in de buurt