9% BTW-regeling in 2020

Profiteer ook in 2020 van het lage 9% BTW-tarief op het plaatsen van isolatieglas.
De belastingdienst omschrijft het als volgt: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9%-tarief.”

Als u glas wilt vervangen door isolatieglas moet u denken aan
- Enkel glas naar dubbelglas
- Enkel glas naar HR++ dubbelglas
- Dubbelglas naar HR++ dubbelglas

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Accuut is de glaszetter die u in Purmerend snel en vakkundig helpt

Bij glaszetter Accuut in Purmerend bent u aan het juiste adres als u snel glas nodig heeft, bijvoorbeeld om een kapotte ruit te laten repareren. Wij hebben vrijwel alle glassoorten in voorraad en onze glaszetters kunnen heel snel bij u langs komen. Maar ook voor het leveren en plaatsen van diverse soorten glas voor toepassing in ramen, deuren, puien, scheidingswanden of in keukens en badkamers kunt u bij ons terecht. Wij maken alles voor u op maat, daarvoor beschikken we over een computergestuurde snijmachine. En onze glaszetters zijn gecertificeerd vakmensen, dus zorgen zij ervoor dat u jarenlang plezier kunt hebben van het door hen geplaatste glas.

Glas voor speciale toepassingen vindt u bij glaszetter Accuut in Purmerend


Glas heeft een aantal unieke eigenschappen, waardoor het in steeds meer toepassingen wordt gebruikt. Om te beginnen is glas transparant, glas laat licht door en zorgt voor een prettig interieur. Een glazen schuifdeur in een woonkamer zorgt er voor dat de scheiding tussen binnen en buiten er eigenlijk niet meer is. Een andere eigenschap is dat glas een hard en vlak oppervlak heeft. Dat betekent bijvoorbeeld dat een glazen wand in een badkamer of een glazen douchecabine heel makkelijk schoon te houden is. Dan kan glas ook isolerend werken, zowel voor warmte als geluid. Door glas in meerdere lagen toe te passen kan een glasconstructie ervoor zorgen dat er minder warmte van binnen naar buiten gaat en dat de zonnewarmte minder naar binnen gaat. Door te variëren met de glasdikte en de tussenruimte kan glas ook een geluidwerende werking krijgen.
Voor welke speciale toepassing u ook denkt aan glas, de specialisten van glaszetter Accuut in Purmerend kunnen u adviseren over mogelijkheden en prijzen.

Snelle en vakkundige montage en reparatie


Heeft u in Purmerend een kapotte ruit in uw woning, kantoor of winkel die snel moet worden vervangen? Eén telefoontje naar glaszetter Accuut en wij staan binnen de kortste keren voor de deur om de reparatie uit te voeren. Vrijwel alle soorten glas kunnen wij uit voorraad leveren, dat zal nooit het probleem zijn. Tel daarbij op dat onze glaszetters voor een spoedreparatie dag en nacht bereikbaar zijn, 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag en een kapotte ruit is echt vliegensvlug vervangen. Onze gecertificeerde glaszetters weten precies wat ze moeten doen om glas zo te plaatsen en te repareren dat u er jarenlang plezier van heeft.

Glashandel Accuut in Purmerend heeft alle soorten glas in voorraad


Het zal u niet verbazen dat een vakbekwamer ervaren glashandel alle voorkomende soorten vensterglas in alle denkbare maten uit voorraad kan leveren. Zowel standaard vensterglas als isolatieglas in verschillende soorten. Maar als allround glasleverancier leveren we ook gehard veiligheidsglas, brandwerend glas, kogelwerend glas, draadglas, monumentaal glas en gefigureerd glas. Ook voor diverse glastoepassingen in keukens en badkamers, zoals een glazen achterwand, een glazen scheidingwand, een glazen douchecabine kunnen wij het meest geschikte glas leveren en plaatsen. Natuurlijk kunnen we ook speciale winkelruiten leveren en plaatsen. En niet te vergeten, ook voor spiegelglas of voor tafelbladen kunnen wij het juiste glas op maat leveren. Met onze computergestuurde snijmachine kunnen we alle gewenste afmetingen en vormen precies naar de wens van de klant maken.
Heeft u een idee voor een speciale toepassing van glas en wilt u weten of dit uitvoerbaar is? Neem gerust contact op met de specialisten van glashandel Accuut in Purmerend. Zij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en kunnen u uiteraard ook informeren over de prijzen.

Heldere afspraken en transparante tarieven Als u wilt weten wat het leveren of repareren van glas kost, neem dan contact op met glashandel Accuut in Purmerend. Onze medewerkers bespreken met u welke soort glas u precies nodig heeft en wat de gewenste afmetingen zijn. Op basis daarvan kunnen zij u gelijk een prijs noemen. Bent u niet zeker over de exacte afmetingen die u nodig heeft? Geen probleem. Onze glaszetters komen graag bij u langs om ter plaatse de exacte afmetingen op te nemen. Omdat we jarenlange relaties hebben met verschillende glasproducenten kunnen wij ook scherpe tarieven hanteren. En afspraak is afspraak, als we u vertellen wat een reparatie kost, is dat ook het bedrag dat u betaalt.

Zoekt u een glaszetter in Badhoevedorp? Bel Glashandel Accuut!


Voor snelle levering en reparatie en scherpe prijzen voor glas bent u bij glaszetter Accuut in Badhoevedorp aan het juiste adres. Bel ons op 020 - 682 95 57 en we helpen u direct.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJKies een vestiging van Glaszetter Accuut in uw wijk

OUD-ZUID
ZUID-OOST
BOS EN LOMMER
OOSTELIJK HAVENGEBIED
WEESPERBUURT EN PLANTAGE

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.


Glaszetter Accuut, altijd bij u in de buurt