Glazen balustrade geeft transparantie en uitstraling

Met een volglazen balustrade krijgt een galerij of balkon een strakke transparante uitstraling en heeft u onbelemmerd zicht. Ook in huis zorgt een glazen balustrade, gecombineerd met staal of RVS voor een ruimtelijk effect met een exclusieve uitstraling.

Optimale veiligheid

Voor een glazen balustrade wordt gehard veiligheidsglas toegepast zodat een veilige constructie ontstaat. U kunt kiezen uit verschillende systemen, met of zonder staanders, met of zonder handrail. Voor iedere toepassing maken wij een constructie op maat waarmee u eindeloos kunt genieten van een passende, veilige en duurzame balustrade.

Voor woningen, kantoren, winkels en openbare gebouwen

Een volglazen balustrade zorgt voor een fraaie esthetische verrijking van een gebouw. Zowel in woningen als in openbare gebouwen, winkels en kantoren zorgen glazen balustrades voor een modern accent met een strakke, exclusieve vormgeving.

Glashandel Accuut levert vakwerk

Met onze jarenlange ervaring en onze gecertificeerde glaszetters leveren wij gegarandeerd vakwerk. Graag vertellen wij u meer over de vele mogelijkheden. U vindt ons in Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend en Zaandam.

U kunt bellen naar Glashandel Accuut op 020 - 82 95 57 of u kunt gebruik maken van het contactformulier van deze website.
Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor glazen deuren op maat?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!