Glazen schuifpui

Voor een topkwaliteit glazen schuifpui moet u natuurlijk bij Glashandel Accuut zijn

Een glazen schuifpui is een moderne, strakke oplossing voor een visuele eenheid tussen interieur en bordes of tuin. Maar ook voor een winkel of kantoor kan een glazen schuifpui een fraaie uitnodigende entree vormen.

Speciaal glas

Voor een glazen schuifpui wordt gebruikt gemaakt van speciaal gehard glas, dat wel 5x zo sterk is als normaal glas van dezelfde dikte. Om inkijk te beperken kunt u ook gebruik maken van gekleurd glas of gefigureerd glas of een eigen ontwerp in het glas laten etsen.

Maatwerk en vakkundige montage

Om er zeker van te zijn dat de glazen schuifpui veilig is en jarenlang meegaat, moet u natuurlijk een specialist inschakelen. De gecertificeerde glaszetters van Glashandel Accuut komen bij u langs om de exacte afmetingen op te nemen en later de glazen schuifpui vakkundig te monteren.

Prijsopgave of advies

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een glazen schuifpui en ook inzicht hebben in de kosten, neem dan contact op met Glashandel Accuut. U kunt ons telefonisch bereiken op 020 - 682 95 57 of u kunt gebruik maken van hert contactformulier van de website.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor een glazen schuifpui?Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!OFFERTE AANVRAGEN BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!