Matglas op maat

Matglas op maat vindt u in alle soorten bij Glashandel Accuut Amsterdam

Voor matglas op maat, in verschillende soorten en voor verschillende toepassingen bent u bij glashandel Accuut aan het juiste adres. Wij hebben veel verschillende soorten matglas in voorraad en kunnen hel snel voor u op maat snijden.

24 uurs glasservice

U kunt 24 uur per dag bij ons terecht, 7 dagen per week. Voor spoedreparaties zijn wij altijd bereikbaar, dag en nacht. Als u eerst een prijsopgave wilt voor levering of reparatie van glas kan dat altijd.

Privacy maar toch licht

Matglas kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Voordeel van matglas is dat je er niet doorheen kunt kijken, maar dat wel de lichtinval blijft bestaan. Zowel voor buitendeuren en ramen als voor binnentoepassingen geschikt.

Informatie en advies

Als u meer wilt weten over soorten matglas of speciale toepassingen vertellen wij u dat graag. Neem contact op met Glashandel Accuut. U kunt ons bellen op 020 - 682 95 57 of u kunt gebruik maken van het contactformulier van deze website.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor matglas op maat?Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!OFFERTE AANVRAGEN BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!