Subsidie voor isolatieglas

Gebruik de subsidieregeling voor isolatieglas en bespaar op uw energiekosten

Woningeigenaren en VVE’s kunnen gebruikmaken van de subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen in bestaande woningen. Als ten minste twee maatregelen worden aangebracht wordt op HR++ isolatieglas een subsidie voor isolatieglas van € 35,- per m² verstrekt. U verdient uw investering nog sneller terug door minder energieverbruik. En u profiteert direct van meer wooncomfort.

Besparing op energiekosten

U weet dat er veel warmte uit huis verloren gaat als er geen isolerend glas aanwezig is. De isolerende waarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde Enkel glas heeft een U-waarde van 5,8, de U-waarde van HR++ glas is 1,1, HR+++ (triplebeglazing) zelfs van 0,6. Het warmteverlies van HR is dus zo’n 80% minder dan van gewoon glas. Bij een gemiddelde woning kan de besparing op stookkosten oplopen tot zo’n € 140,- per jaar.

HR isolatieglas

Hoog-Rendements isolatieglas heeft een veel betere warmte-isolatie dan standaard isolatieglas. Dat komt omdat aan één binnenzijde van het glas (in de spouw) een dunne coating is aangebracht. De spouwruimte is bovendien gevuld met een speciaal gas in plaats van lucht. Daarmee heeft HR isolatieglas een 50% betere isolatiewerking dan traditioneel dubbelglas. HR isolatieglas kan in principe in alle ramen worden gebruikt ter vervanging van het bestaande glas.

Triple HR glas

De laatste ontwikkeling in isolerende beglazing is triplebeglazing (HR+++) bestaande uit drie glaslagen met daartussen spouwruimtes gevuld met argongas. Op een van de glaslagen is aan de binnenzijde van de spouw een speciale coating aangebracht. Als u wilt kiezen voor maximale energiebesparing en optimale benutting van zonne-energie en daglicht is HR+++ de beste oplossing, zeker bij grote glasoppervlakken. Triple HR glas is niet geschikt voor renovatie in verband met de benodigde kozijnmaat.

Deskundige montage en garantie

De fabrikanten van isolatieglas geven meestal een 10-jaars garantie op HR-glas. Dit is dan de garantie dat het glas niet ‘lek’ raakt en het doorzicht behouden blijft. Voorwaarde daarbij is wel dat het glas vakkundig is gemonteerd. De glaszetters van Glashandel Accuut in Amsterdam hebben jarenlange ervaring en zorgen voor perfecte montage van uw HR glas.

Subsidieregeling energiebesparende maatregelen

Voor de periode tot en met 31 december 2018 is een subsidiebedrag van 70 miljoen euro gereserveerd. Eigenaars-bewoners en VvE”s kunnen subsidie voor energiebesparende maatregelen aanvragen wanneer zij tenminste twee maategelen aanbrengen in bestaande woningen. Voor de montage van HR++ glas wordt een subsidie verstrekt van € 35,- per m².

Vraag Glashandel Accuut om gedetailleerde informatie.

Meer informatie / Offerte voor Triple HR Glas (HR+++)

Wij adviseren u graag over een mogelijke besparing, de subsidies en de toepasbaarheid voor uw situatie omtrent Triple HR Glas (HR+++)


Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor isolatieglas?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!