Tafelblad glas op maat

Zoekt u een mooi tafelblad van glas op maat? Bel dan Glashandel Accuut

Een glazen tafelblad wordt altijd op maat gemaakt. Soms wordt het glazen tafelblad op een ondergrond gelegd, vaak wordt het blad vrijstaand op een frame of onderstel gemonteerd. In alle gevallen krijgt u een stijlvol sieraad in uw interieur dat helemaal aan uw wensen is aangepast.

Verschillende soorten en maten

Een tafelblad van glas op maat kan van verschillende soorten glas worden gemaakt. Het glas kan ook aan één zijde worden voorzien van een gekleurde laag. Alle bladen worden standaard geslepen. Met onze computergestuurde snijtafel maken wij alle gewenste maten en vormen.

Levering en montage

Natuurlijk kunnen wij voor een glazen tafelblad exact het glas leveren dat u nodig heeft. Maar wij kunnen ook het glas voor u op de juiste manier monteren. Onze gecertificeerde glaszetters zorgen voor jarenlang gebruiksplezier van uw mooie glazen tafelblad.

Kosten glazen tafelblad op maat

Wilt u weten wat een glazen tafelblad kost, neem dan met ons contact op voor een vrijblijvende prijsopgave. U belt ons op 020 - 682 95 57. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.


Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor een tafelblad glas op maat?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!