Glas bestellen in Hoofddorp

Zit u in Hoofddorp en heeft u glas nodig voor een ruit, een spiegel, een douchecabine of iets anders, bel dan Glashandel Accuut op 023 - 777 16 48. Wij hebben een uitgebreid assortiment en kunnen vrijwel alle soorten glas uit voorraad en op maat leveren.

Ruit vervangen

Onze glaszetters staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per week voor u klaar om een kapotte of beschadigde ruit te vervangen. Ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens de feestdagen. De meeste ruiten zijn uit voorraad leverbaar.

Prijzen van glas

Als u een prijsopgave voor glas wilt, kunt u tijdens kantooruren bellen. Een medewerker van onze meldkamer stelt u een paar specifieke vragen of het formaat en het soort glas. En u hoort direct de prijs van het glas. Gaat het om een reparatie dan krijgt de glaszetter deze informatie en komt direct naar u toe.

Glas bestellen in Hoofddorp, nieuw of reparatie?
Bel Glashandel Accuut

Wilt u glas bestellen in Hoofddorp dan bent u voor het leveren, plaatsen en repareren van alle soorten glas ben u bij Glashandel Accuut aan het juiste adres. U kunt rekenen op 24-uurs service, heldere afspraken en transparante tarieven.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.