Glas vervangen door de expert uit Amsterdam

Als het glas van uw raam toe is aan vervanging hoeft niet het hele raam vervangen te worden. Vaak volstaat het om de slechte delen te vervangen en een nieuwe ruit te plaatsen. Glashandel Accuut uit Amsterdam adviseert u altijd op voorhand wat in uw situatie de beste oplossing is voor korte of lange termijn.

Vervangen van slechte delen van het raam

Na verloop van tijd kunnen delen van uw raam rot vertonen. Het vervangen van het hele raam is een dure aangelegenheid. Het is vaak niet noodzakelijk of wenselijk om het gehele raam te vervangen zoals bij historische panden of oudere huizen. Wij kunnen voor u de rotte delen verwijderen en de ramen in authentieke staat herstellen. Desgewenst geschilderd.

Omlijsting van uw raam vervangen

Mocht het toch nodig zijn om het gehele raam te vervangen? Dan is het prettig te weten dat Glashandel Accuut u prima kan adviseren over de vele mogelijkheden. Heeft u houten kozijnen met een historische uitstraling? Dan maken wij deze voor u op maat na. Liever kunststof kozijnen of hardhouten kozijnen? Wij hebben een ruim assortiment en voor ieder budget de juiste oplossing.

Breed assortiment

Glashandel Accuut levert niet alleen ruiten voor vaste ramen. Ook voor schuiframen, klapramen, achterzetramen, uitzetramen, vensterbanken, lijstwerk, kozijnen en glazen deuren kunt u bij ons terecht.
Desgewenst leveren wij dit compleet met ventilatie en isolatie.

Offerte aanvragen glas vervangen

Wilt u advies over de beste oplossing voor uw situatie? Of wilt u weten wat het kost om glas te vervangen?
Vul dan ons contactformulier in en wij voorzien u z.s.m. van de juiste informatie.

OFFERTE / INFORMATIE AANVRAGEN

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed? Bel dan direct 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.