Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

Glasservice Amsterdam: Direct voor u een glaszetter beschikbaar!

Een ongeluk komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak 's nachts of in het weekend. Maar ook dan is Glasservice Accuut uit Amsterdam zo ter plekke als u glasschade heeft. Glasservice Accuut 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. Buiten kantooruren heeft u direct contact met onze dienstdoende monteur. Deze monteur heeft sowieso de beschikking over de meest voorkomende glassoorten, zodat het glas in de meeste gevallen direct vervangen kan worden. Mocht het glas niet op voorraad zijn, dan zal er een tijdelijke oplossing worden geplaatst zodat u toch bent geholpen. Het juiste glas wordt direct besteld en op korte termijn bij u worden geplaatst.

Geen spoedglas?

Is het niet dringend? Vul dan het glasschadeformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Voor het melden van glasschade belt u simpelweg met telefoonnummer
020 - 682 95 57 of u vult het contactformulier in. Of laat hier een belverzoek achter.

Als u tijdens kantooruren belt, krijgt u een van onze medewerkers van de meldkamer aan de lijn. Die stelt u enkele specifieke vragen over het formaat en het soort glas. U hoort direct de prijs van het glas. De glaszetter die het dichtst bij u in de buurt is ontvangt deze informatie en komt direct naar u toe. Na de reparatie heeft onze glaszetter contact met de meldkamer voor de juiste administratieve afhandeling.

Glasservice Amsterdam, 24 uur per dag! Direct een amsterdamse glaszetter beschikbaar.

Buiten kantooruren staat Glashandel Accuut uiteraard ook voor u klaar in geval van ruitschade. Met onze 24/7 glasservice is Accuut 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u bereikbaar. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen.

Glaszetter nodig?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct 020 - 682 95 57!

BEL DIRECT > 020 - 682 95 57

OFFERTE AANVRAGEN

Contactgegevens

Accuut Glasservice

Van Slingelandtstraat 35A
1051 CG Amsterdam
Telefoon 020 682 95 57

24 uur per dag | 7 dagen per week

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.