Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

Glazenzetter Amsterdam

Voor de beste glazenzetter in Amsterdam neemt u contact op met glashandel Accuut

Als u een glazenzetter nodig heeft in Amsterdam, aarzel dan niet om contact op te nemen met glashandel Accuut. Wij hebben vrijwel alle soorten glas in voorraad. En wij repareren een kapotte ruit snel en vakkundig.

Alle soorten glas

Wij leveren alle soorten glas, van vensterglas en winkelruiten tot isolatieglas en veiligheidsglas. Ook voor sierglas bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij vrijwel alle soorten glas in voorraad hebben kunnen onze glazenzetters uw kapotte ruit heel snel vervangen.

Glashandel Accuut staat de gehele winter
24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw dienst!

Glasschade verzekering

Voor de afhandeling van glasschade werken wij samen met de verzekeringsmaatschappijen. Wij nemen alle administratieve rompslomp voor de verzekering uit handen. Een telefoontje naar glashandel Accuut is genoeg om vergoeding door de verzekering te regelen.

24/7 beschikbaar

Onze glaszetters zijn alle dagen 24 uur bereikbaar voor een spoedreparatie. Als u dus direct een glazenzetter nodig heeft, bel dan even met Glashandel Accuut. U kunt ons bereiken op 020 - 682 95 57. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier van de website.

Glaszetter nodig?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!

BEL DIRECT 020 - 682 95 57

OFFERTE AANVRAGEN


Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.