Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

Ruitschade melden bij schade of glasbreuk: hoe werkt het?

Voor het melden van ruitschade, bijvoorbeeld omdat uw ruit kapot is of uw raam vervangen moet worden, belt u simpelweg met telefoonnummer
020 - 682 95 57 of u vult het contactformulier in. Of laat hier een belverzoek achter.

Als u tijdens kantooruren belt, krijgt u een van onze medewerkers van de meldkamer aan de lijn. Die stelt u enkele specifieke vragen over het formaat, het soort glas en eventueel het type ruitschade. De glaszetter die het dichtst bij u in de buurt is ontvangt deze informatie en komt direct naar u toe. Na de reparatie van uw ruit schade heeft onze glaszetter contact met de meldkamer voor de juiste administratieve afhandeling.

Ruit vervangen of glas reparatie?

Bij een gebroken ruit kan het voor komen dat de ruit vervangen moet worden. Een nieuwe ruit plaatsen is dan de enige optie. Gelukkig hebben de glaszetters van Accuut de meeste ruiten op voorraad. Dus woont u in de Amsterdam of omgeving en moet uw ruit vervangen worden, dan wordt u bij glashandel Accuut extra snel geholpen.

Ruitschade Amsterdam en omstreken?
Extra snel ter plaatse!

Buiten kantooruren staat Glashandel Accuut uiteraard ook voor u klaar in geval van glasschade. Met onze 24/7 service is Accuut 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u bereikbaar. Dus ook midden in de nacht, in het weekend of tijdens feestdagen.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.