Ruit reparatie in Zaandam

Heeft u een gebroken ruit die vervangen moet worden? De glaszetters van Glashandel Accuut hebben vrijwel alle soorten ruiten op voorraad. Dus kunnen we u heel snel helpen. Wij staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar.

Prijzen glas

Glashandel Accuut levert en repareert alle soorten glas. Als u wilt weten wat de prijzen van onjs glas zijn kunt u ons even bellen voor een prijsopgave. We zijn dag en nacht bereikbaar op het nummer 075 - 777 46 80. Tijdens kantooruren krijgt u een medewerker aan de lijn, onze meldkamer is permanent bereikbaar.

Verzekering glasschade

Wij werken samen met de verzekeringsmaatschappijen voor de afhandeling van glasschade. Wij nemen alle administratieve rompslomp voor u uit handen. Een telefoontje naar Glashandel Accuut is voldoende om vergoeding door de verzekering te regelen.

Ruit reparatie in Zaandam? Bel Glashandel Accuut

Zowel voor ruit reparatie als voor het leveren van alle soorten glas bent u bij Glashandel Accuut aan het juiste adres. U belt 075 - 777 46 80, of u vult het contactformulier van deze website in of laat hier een belverzoek achter.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.