Glaszetter uit Amstelveen nodig, voor het vervangen van een raam of ruit?

Een kapotte ruit of glasschade komt altijd ongelegen. Het gebeurt vaak ’s nacht of in het weekend. Glashandel Accuut nabij Amstelveen, staat altijd voor u klaar. 7 dagen per week, 24 uur per dag. Wij leveren en plaatsen vrijwel elk type glas op maat en uit voorraad in Amstelveen.

Glas op maat gemaakt

Glashandel Accuut heeft een computergestuurde snijtafel en een eigen slijperij. We kunnen daarom elk type glas voor u op maat maken. Voor woningen, winkelruiten, spiegels, douchecabines of meer. Binnen mum van tijd staan wij in Amstelveen voor u klaar!

Offerte voor het plaatsen van glas?

Wilt u weten wat het leveren van glas of het vervangen van een ruit kost, vraag dan vrijbljvend een prijs op bij Glashandel Accuut. Tijdens kantooruren belt u 020 - 682 95 57 en een van onze medewerkers zal u graag te woord staan.

Ruit vervangen in Amstelveen? Bel Glaszetter Accuut

Zowel voor het vervangen van een kapotte ruit als voor het leveren van alle soorten glas bent u bij Glashandel Accuut aan het juiste adres. U belt 020 - 682 95 57, of u vult het contactformulier van deze website in of laat hier een belverzoek achter.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.