Uw raam stuk in Diemen?

Heeft u een kapotte ruit in Diemen dan belt u met Glashandel Accuut voor een snelle en vakkundige reparatie. Onze glaszetters staan dag en nacht voor u klaar. Wij hebben vrijwel alle denkbare glassoorten in voorraad.

Extra snelle reparatie

De glaszetters van Glashandel Accuut kunnen snel ter plaatse zijn. Met behulp van GPS zoeken wij de dichtstbijzijnde monteur. Na de reparatie van uw ruit heeft onze glaszetter contact met de meldkamer voor de administratieve afhandeling.

24 uurs service

Een kapotte ruit of glasbreuk komt altijd ongelegen. Vaak gebeurt het ’s nachts of in het weekend. Glashandel Accuut staat altijd voor u paraat. Onze glaszetters zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar. U belt 020-692 95 57 en een medewerker van onze meldkamer helpt u graag.

Raam stuk in Diemen?
Glashandel Accuut lost het voor u op.

Zowel voor het vervangen van een kapotte ruit als voor het leveren van alle soorten glas bent u bij Glashandel Accuut aan het juiste adres. U belt 020 - 682 95 57, of u vult het contactformulier van deze website in of laat hier een belverzoek achter.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.