9% BTW-regeling in 2020

Profiteer ook in 2020 van het lage 9% BTW-tarief op het plaatsen van isolatieglas.
De belastingdienst omschrijft het als volgt: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van isolatieglas bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9% BTW-tarief.”

Als u glas wilt vervangen door isolatieglas moet u denken aan
- Enkel glas naar dubbelglas
- Enkel glas naar HR++ dubbelglas
- Dubbelglas naar HR++ dubbelglas

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Accuut glashandel Aalsmeer voor alles op het gebied van glas

Glashandel Accuut in Aalsmeer is het vertrouwde adres waar u terecht kunt met al uw vragen op het gebied van glas. U vindt bij ons vrijwel alle soorten glas uit voorraad leverbaar. Van vensterglas tot isolatieglas, van spiegelglas tot glazen wanden en deuren voor de badkamer. Voor iedere toepassing leveren wij het meest geschikte glas. En natuurlijk maken we alles netjes op maat voor u. Onze ervaren en gecertificeerde glaszetters weten precies wat er nodig is. Ze staan alle dagen 24 uur voor u klaar om een spoedreparatie uit te voeren.

Accuut Glashandel Aalsmeer levert altijd maatwerk

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor standaard vensterglas en diverse andere soorten glas. Maar we kunnen als geen ander zorgen voor maatwerk, zowel wat soorten glas als wat afmetingen betreft. We beschikken over een computergestuurde snijtafel en een eigen slijperij, dus maken we alles perfect op maat. Als u niet zeker bent over de afmetingen die u nodig heeft, bijvoorbeeld voor het vervangen van een ruit, vraag het dan aan onze glaszetter. Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd. Met maatwerk vakwerk van Accuut Glashandel Aalsmeer heeft u jarenlang gebruiksplezier van uw nieuwe glas. We snijden uw glas niet alleen op maat, maar we kunnen ook speciale bewerkingen uitvoeren, zoals het spuiten van glazen achterwanden of het etsen of graveren.

Alle soorten glas bij Accuut Glashandel Aalsmeer

Wilt u een bestaande ruit vervangen, bijvoorbeeld omdat u in plaats van enkel glas nu isolatieglas of HR++ glas wilt hebben, dan kunt u bij glashandel Accuut kiezen uit verschillende soorten energiebesparend glas. We informeren u graag over de mogelijkheden en de besparingen die dat oplevert. Wilt u extra beveiliging voor uw huis? Ook op het gebied van brandwerend glas, inbraakwerend glas en kogelwerend glas kunt u kiezen uit een ruim assortiment speciaalproducten. Maar we leveren ook speciaal glas voor puien, deuren, badkamers, trappen en balustrades. Naast glas voor huizen leveren wij ook speciaal glas voor kantoren en winkels.

Kapotte ruit snel vervangen?

Een kapotte ruit zorgt voor veel ongemak. Niet alleen omdat uw interieur niet meer beschermd is tegen regen en andere weersinvloeden. Maar ook omdat uw kostbare bezittingen open en bloot bereikbaar zijn voor ongewenste bezoekers. En wanneer een winkelruit is gesneuveld levert dat veel overlast op, zowel voor de winkelier als voor de klanten. Daarom staan de glaszetters van glashandel Accuut Aalsmeer dag en nacht voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Via ons speciaal servicenummer zijn we altijd bereikbaar. En dank zij ons computersysteem en de GPS locatiezoeker weten we altijd waar de dichtstbijzijnde glaszetter is, zodat er snel iemand bij u kan staan om de kapotte ruit snel en vakkundig te repareren. Dus voor het vervangen van een ruit bij breuk, bij stormschade, vandalisme of inbraak belt u even met Accuut Glashandel Aalsmeer en we staan binnen een uur bij u op de stoep.

Vraag Glashandel Accuut Aalsmeer om advies en prijsopgave

Wilt u meer weten over de toepassingsmogelijkheden van glas, voor woningen, winkels of kantoren, vraag het aan de specialisten van glashandel Accuut Aalsmeer. Wij kennen alle beschikbare soorten glas en weten wat het beste glas is voor iedere toepassing. Met onze jarenlange ervaring en onze vakbekwame ervaren glaszetters bedenken wij de meest geschikte oplossing voor iedere situatie. En wilt u weten wat het plaatsen of vervangen van glas u gaat kosten? Vraag om een vrijblijvende prijsopgave. Met één telefoontje of een mailtje krijgt u duidelijkheid en weet u van tevoren waar u aan toe bent en staat u niet meer voor verrassingen.

Glashandel assortiment:

Bekijk hier het glasassortiment van onze glashandel met meer informatie.

Glas nodig? Een ruit vervangen? Neem contact op met Glashandel Accuut Aalsmeer

Als u snel en vakkundig geholpen wilt worden dan moet u echt even contact opnemen met glashandel Accuut in Aalsmeer. U kunt ons bellen op 020 - 682 95 57 of u kunt gebruik maken van het contactformulier van deze website.

Glashandel Accuut staat de gehele winter
24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw dienst!

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJKies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


OSDORP
OUD-ZUID
ZUID-OOST
BOS EN LOMMER
OOSTELIJK HAVENGEBIED
WEESPERBUURT EN PLANTAGE

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.


Glashandel Accuut, altijd bij u in de buurt