Dubbel glas HR++ (1.1 Ug)

HR++ dubbel glas zorgt voor energiebesparing

HR++ isolatieglas is dubbelglas met een speciale vulling van Argon gas in plaats van lucht tussen de glasbladen en is voorzien van een speciale HR coating. De isolatiewaarden van HR++ glas wordt daarmee 2 tot 3 keer beter dan van traditioneel dubbel glas en wel 5 keer beter dan van normaal enkel glas. Deze beglazing biedt een isolatie U-waarde van 1,1 W/(m2.K). Dit HR++ glas wordt op dit moment het meest toegepast in woningbouw en utiliteitsbouw.

Geld besparen met HR++ isolatieglas

Door de speciale constructie van het HR++ dubbelglas wordt de kou buiten gehouden en de warmte binnen en treedt er minder warmteverlies op dan bij ander glassoorten. Door het mindere warmteverlies hoeft u de ruimte minder te verwarmen en bespaart u dus op de stookkosten. Doordat er minder koudeval is bij de ramen is er ook sprake van meer comfort.

HR++ isolatieglas met hoge isolatiewaarde

HR++ isolatieglas maakt gebruik van een speciale vulling van edelgas waardoor er minder warmte doorgelaten wordt dan bij een vulling met lucht. Naast het gebruik van edelgas levert ook de speciale coating die op één glasblad wordt aangebracht door het reflecteren van de warmte extra isolatiewaarde op.

HR++ isolatieglas op maat gemaakt

HR++ isolatieglas kan in iedere gewenste maat worden gemaakt, zelfs met rondingen of andere vormen. De gecertificeerde glaszetters van glashandel Accuut geven u graag advies over de toepassingsmogelijkheden.

Vraag Glashandel Accuut Amsterdam naar de kosten van dubbelglas

Als u dubbel glas wilt laten plaatsen of vervangen, neem dan contact op met glashandel Accuut voor advies en een offerte. Bij glashandel Accuut vindt u de specialisten in HR++ isolatieglas. U kunt gebruik maken van het contactformulier van de website of ons bellen op 020 - 82 95 57

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!