Glasschade in Aalsmeer

Zit u in Aalsmeer en heeft u glasschade die hersteld moet worden? Neem dan contact op met Glashandel Accuut en wij zorgen dat uw glasschade binnen de kortste keren wordt hersteld. Als u ons belt op 020 - 682 95 57 krijgt u een medewerker van onze meldkamer aan de lijn. Wij zorgen er voor dat u binnen de kortste keren geholpen wordt.

Ruit reparatie

Voor de reparatie van een kapotte ruit kunt u een beroep doen op de glaszetters van Glashandel Accuut. De meeste ruiten, van verschillende soorten glas en in alle gewenste afmetingen kunnen wij uit voorraad leveren. Met behulp van GPS sturen wij de dichtstbijzijnde monteur naar uw locatie, zodat u zo snel mogelijk geholpen wordt.

Vergoeding verzekering glasschade

Glashandel Accuut werkt samen met de verzekeraars. Wij nemen alle administratieve rompslomp voor u uit handen. U belt ons, wij repareren uw glasschade en regelen alle verzekeringspapieren. Glasschade Accuut staat werkelijk dag en nacht voor u klaar, 365 dagen per jaar.

Glasschade in Aalsmeer herstellen?
Glashandel Accuut bellen.

Om uw glasschade in Aalsmeer te herstellen of voor het bestellen van glas bent u bij Glashandel Accuut aan het juiste adres. U belt 020 - 682 95 57, of u vult het contactformulier van deze website in of laat hier een belverzoek achter.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.