6% BTW-regeling in 2017

Sinds 1 juli 2015 is de regeling van 6% BTW op arbeid voor onderhoud en renovatie vanuit de overheid gestopt.

Let op! De 6%-BTW-regeling blijft in ieder geval voor 2017 nog wel van toepassing op de arbeidskosten voor het plaatsen van HR++ glas in woningen van 2 jaar en ouder.

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Glashandel Accuut is de glaszetter die u in Purmerend snel en vakkundig helpt

Glaszetter Purmerend

Heeft u met spoed glas nodig in Purmerend, dan is de kans groot dat de glaszetters van glashandel Accuut u direct kunnen helpen. Wij hebben vrijwel alle soorten glas op voorraad, voor ruiten, spiegels, douchecabines, deuren enzovoort. Met onze computergestuurde snijmachijne kunnen we altijd maatwerk leveren.

Vakkundige montage

De glaszetter van Accuut zijn niet alleen zeer ervaren, maar ook gecertificeerd. Zij weten exact hoe ze het glas moeten plaatsen zodat u er jarenlang plezier van heeft. En heeft u ruitschade dan staan ze voor een spoedreparatie snel bij u voor de deur.

Glas in allerlei soorten

Glashandel Accuut in Purmerend heeft niet alleen vensterglas in voorraad. We kunnen ook alle andere soorten glas uit voorraad leveren. Glas voor winkelruiten, sierglas, veiligheidsglas, isolatieglas. Wat u nodig heeft maken we voor u op maat.

Voor een glaszetter in Purmerend belt u natuurlijk met glashandel Accuut

Wilt u zeker zijn van vakwerk en een scherpe prijs? Neem dan contact op met glashandel Accuut in Purmerend en wij vervullen al uw wensen. Bel ons op 020 - 682 95 57

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ


24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.