9% BTW-regeling in 2020

Profiteer ook in 2020 van het lage 9% BTW-tarief op het plaatsen van isolatieglas.
De belastingdienst omschrijft het als volgt: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9%-tarief.”

Als u glas wilt vervangen door isolatieglas moet u denken aan
- Enkel glas naar dubbelglas
- Enkel glas naar HR++ dubbelglas
- Dubbelglas naar HR++ dubbelglas

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Glashandel Accuut is de glaszetter die u in Aalsmeer snel en vakkundig helpt

Accuut glaszetter Aalsmeer is het vertrouwde adres waar u terecht kunt voor alles op het gebied van glas. Heeft u een kapotte ruit die snel gerepareerd moet worden? Bel Accuut glaszetter Aalsmeer en we zorgen binnen de kortste keren dat uw ruit weer gemaakt wordt.
Vrijwel alle gangbare soorten glas hebben wij in voorraad. En we weten precies waar onze glaszetters zich bevinden zodat we snel de dichtstbijzijnde glaszetter naar u toe kunnen sturen. Onze vakmensen zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring. U kunt er dus zeker van zijn dat de reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

Kapotte ruit vervangen in Aalsmeer

Als uw ruit kapot is in Aalsmeer is dat altijd lastig. Maar het komt ook bijna altijd ongelegen, bij slecht weer of in het weekend. Een kapotte ruit betekent niet alleen dat uw kostbare spullen nat kunnen regenen, maar u kunt ook zomaar last krijgen van ongewenste bezoekers. Het is dus belangrijk dat een kapotte ruit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. En dat moet ook goed gebeuren. U moet erop kunnen rekenen dat de glaszetter die u belt snel aan het werk gaat en goed werk levert. En dan moeten de kosten natuurlijk ook niet de pan uitrijzen. Bij Accuut glaszetter Aalsmeer bent u beslist aan het goede adres. We staan dag en nacht voor u klaar, onze glaszetters hebben altijd de meest voorkomende glassoorten bij zich. En onze mensen zijn gewend om alle soorten kapotte ruiten te vervangen. Of het nu gaat om een woonhuis, kantoor of winkel, om gewoon vensterglas of speciaal gehard glas.

24-uurs service van glaszetter Accuut in Aalsmeer

Omdat het repareren van een kapotte ruit zo snel mogelijk moet gebeuren, staan de glaszetters van Accuut in Aalsmeer dag en nacht voor u klaar. We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Ook in de weekends, ook op zon- en feestdagen, 365 dagen per jaar. U belt naar onze meldkamer en wij zorgen dat er een glaszetter zo snel mogelijk bij u langskomt. Met behulp van ons GPS-systeem zoeken wij de dichtstbijzijnde glaszetter. Wij repareren alle soorten glas, van gewoon venster glas tot speciaal gehard glas of veiligheidsglas. En de meest voorkomende soorten hebben wij altijd in voorraad, zodat we ook iedereen snel kunnen helpen.

Glas in alle soorten en maten bij Accuut glaszetter in Aalsmeer

Accuut glaszetter in Aalsmeer is van alle markten thuis. We leveren en plaatsen glas voor woningen, kantoren en winkels. Natuurlijk leveren we verschillende soorten vensterglas, van enkel glas tot isolatieglas of zelfs hoog rendementsglas. Maar ook voor het leveren en plaatsen van glazen deuren, wanden, douchecabines kunt u bij ons terecht. Ook voor winkelruiten, schuifdeuren of schuifpuien leveren wij verschillende soorten speciaal gehard glas. Ook glas voor bijzondere toepassingen, zoals draadglas, brandwerend glas, gefigureerd glas kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. En u kunt rekenen op vakwerk. Met onze jarenlange ervaring en een team gecertificeerde vakmensen zorgen wij ervoor dat u jarenlang kunt genieten van prachtig glaswerk. Als u bijvoorbeeld uw gewone vensterglas laat vervangen door dubbel glas of isolatieglas heeft u niet alleen meer wooncomfort, maar bespaart u ook op uw stookkosten. Het loont echt de moeite om meer informatie te vragen van de specialisten van glaszetter Accuut en eens te laten uitrekenen wat het plaatsen van isolatieglas kost en wat het u oplevert.

Afhandeling ruitschade via de verzekering

In de meeste gevallen zijn de kosten voor reparatie van ruitschade gedekt door de verzekering en heeft u recht op vergoeding van de kosten voor vervangen van een kapotte ruit. Glaszetter Accuut in Aalsmeer kan de financiële afhandeling van ruitreparatie helemaal voor u regelen, we nemen u alle zorgen uit handen. Wij werken samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen en kunnen alles voor u regelen. U belt ons, wij zorgen voor de reparatie van uw kapotte ruit en regelen de financiële afhandeling met de verzekering voor u. We nemen alle administratieve rompslomp uit handen. U kunt ons dag en nacht bereiken, onze mensen helpen u graag zo snel als we kunnen.

Glaszetter in Aalsmeer nodig? Bel direct glashandel Accuut!

Als u snel en vakkundig geholpen wilt worden voor het plaatsen of repareren van uw ruiten, dan moet u echt even contact opnemen met glaszetter Accuut in Aalsmeer. U belt 020 - 682 95 57 en we komen direct!

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ


24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.