9% BTW-regeling in 2020

Profiteer ook in 2020 van het lage 9% BTW-tarief op het plaatsen van isolatieglas.
De belastingdienst omschrijft het als volgt: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9%-tarief.”

Als u glas wilt vervangen door isolatieglas moet u denken aan
- Enkel glas naar dubbelglas
- Enkel glas naar HR++ dubbelglas
- Dubbelglas naar HR++ dubbelglas

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Voor een glaszetter in Haarlem neemt u het beste contact op met Glashandel Accuut

Heeft u een glaszetter nodig om snel een kapotte ruit te vervangen? Neem dan contact op met Glashandel Accuut in Haarlem. Niet alleen voor het vervangen van een kapotte ruit bent u aan het juiste adres. Wij leveren alle soorten glas, normaal gesproken uit voorraad. Van standaard vensterglas tot isolatieglas, van gehard glas tot draadglas of spiegelglas. We leveren exact op de door u gewenste maat. En natuurlijk kunnen wij glas in allerlei toepassingen voor u plaatsen en monteren. Voor spoedgevallen zijn wij permanent bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Kapotte ruit snel vervangen?

Een kapotte ruit komt meestal ongelegen. Zeker bij slecht weer of ’s nachts wilt u een kapotte ruit zo snel mogelijk laten repareren. U wilt uw bezittingen beschermen tegen weersinvloeden en u wilt ongewenste bezoekers buiten houden. Dat geldt voor woningen, maar zeker ook voor kantoren of winkels. Wij hebben alle soorten vensterglas in voorraad en kunnen u dus onmiddellijk helpen. Met behulp van ons communicatiesysteem weten we precies welke glaszetter het dichtst bij u in de buurt is, zodat we u op de kortst mogelijke termijn kunnen helpen. Voor het melden van ruitschade is onze meldkamer dag en nacht bereikbaar, ook in de weekends en op feestdagen. Eén telefoontje is genoeg om op de snelst mogelijke manier uw kapotte ruit te laten vervangen.

Verzekering van ruitschade

In de meeste gevallen is ruitschade verzekerd en heeft u recht op vergoeding van de reparatiekosten van een kapotte ruit. Glashandel Accuut in Haarlem kan de afhandeling van ruitschade via de verzekering voor u regelen. Wij werken samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. U belt ons en wij regelen de afhandeling van de schade, we nemen u alle administratieve rompslomp uit handen.

Glas in allerlei soorten bij Glashandel Accuut in Haarlem

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor standaard vensterglas en de verschillende soorten isolatieglas. Door uw enkel glas te vervangen door isolatieglas bespaart u op uw stookkosten over computergestuurde apparatuur om alle soorten glas exact op maat te snijden. en heeft u meer wooncomfort. Geen beslagen ramen meer, geen koudeval bij de ramen meer. Voor allerlei toepassingen in deuren en wanden leveren we diverse soorten speciaal gehard glas. Ook voor winkelruiten, schuifdeuren of schuifpuien. Bijzondere glassoorten zoals draadglas, brandwerend glas, gefigureerd glas voor bijzondere toepassingen vindt u natuurlijk ook. We beschikken over computergestuurde snijmachines om het glas exact op maat te snijden.

Speciale toepassingen op maat gemaakt en gemonteerd

Steeds vaker wordt glas toegepast in binnen- en buitendeuren of in douchecabines, keukens en badkamers. Toepassen van glas heeft voordelen zoals betere lichtinval en makkelijker onderhoud. Voor dit soort toepassingen is het zaak dat het glas op de juiste manier wordt gemonteerd. De ervaren, deskundige en gecertificeerd glaszetters van glashandel Accuut in Haarlem weten exact wat er moet gebeuren. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en de verschillende mogelijkheden met u te bespreken. Natuurlijk zorgen we voor vakkundige uitvoering van het werk, zodat u jarenlang woonplezier kunt genieten.

Enkel glas vervangen door isolatieglas?

In het kader van energiebesparing is het een goed idee om uw enkel glas te vervangen door isolatieglas. Isolatieglas geeft minstens 15% minder warmteverlies dan gewoon glas. Dat spaart stookkosten. En door minder last van beslagen ramen of koudeval bij het raam heeft u bovendien meer wooncomfort. Als u gebruik maakt van de subsidieregeling voor energiebesparing betaalt de overheid mee. De investering in vervanging van enkel glas door isolatieglas verdient u in 4 tot 5 jaar terug.

Advies en prijsopgave

Wilt u meer weten over een bijzondere toepassing van glas, zoals bijvoorbeeld glas in lood of monumentaal glas voor een oud of historisch pand? Wilt u weten wat de kosten zijn voor een bepaalde glastoepassing? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave.

Glaszetter in Haarlem nodig? Bel direct Glashandel Accuut

Als u snel en vakkundig geholpen wilt worden voor het vervangen van uw ruiten dan moet u echt even contact opnemen met Glashandel Accuut in Haarlem.
Bel 023 - 777 16 48 en wij komen direct!

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ


24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut werkt voor het glaszetten in Haarlem direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.