Voor de beste glaszetter in Badhoevedorp gaat u naar Glashandel Accuut

Glaszetter in Badhoevedorp

Bij Glashandel Accuut in Badhoevedorp vindt u niet alleen de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs, maar ook vakkundige glaszetters die u snel en professioneel van dienst kunnen zijn. Voor spoedgevallen zijn wij dag en nacht bereikbaar.

Alle soorten glas

De glaszetters van Glashandel Accuut in Badhoevedorp zorgen er niet alleen voor dat uw kapotte ruit vervangen wordt, zij kunnen ook alle andere voorkomende soorten glas leveren en plaatsen.
Van isolatieglas tot veiligheidsglas, van spiegelglas tot sierglas. En vrijwel altijd uit voorraad.

Snelle en vakkundige montage

De glaszetters van Glashandel Accuut zijn dag en nacht bereikbaar voor reparatie van een kapotte ruit. Onze alarmcentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week. 365 dagen per jaar bereikbaar. En dankzij ons GPS-systeem weten we altijd welke glaszetter het snelst bij u kan zijn.

Voor een glaszetter in Badhoevedorp belt u natuurlijk Glashandel Accuut

Als u er zeker van wilt zijn dat u snel en vakkundig wordt geholpen, neem dan contact op met de glaszetters van glashandel Accuut. U bereikt ons op 020 - 682 95 57 of gebruik het contactformulier van deze website.

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.