In het Haarlemmerhoutkwartier biedt Glashandel Accuut haar competentie aan

Bij Glashandel Accuut denken wij dat als je iets goed kan, je er al je ziel en zaligheid in moet leggen. Dat hebben wij gedaan met glas. Als u in het Haarlemmerhoutkwartier in Haarlem woont is Accuut dé partij voor het bezorgen van raamkozijnen, vensterruiten en spiegels. Ook hebben wij deskundige glaszetters in dienst die op locatie de glastoepassingen monteren. Uit het gigantische assortiment van Accuut kunnen wij vele soorten glas uitleveren en op maat snijden.

Glashandel Accuut maakt zijn naam waar

Een raam kan elk moment van de dag of nacht stuk gaan. Door overmacht, veroorzaakt door het weer of minder eervolle individuen. Vervolgens zit u in de tocht. Maar gelukkig is er de spoeddienst van Glashandel Accuut om u in uit uw benarde positie te bevrijden. Onze glaszetters zijn 24 uur per dag. 7 dagen per week op te roepen voor spoedklussen in het Haarlemmerhoutkwartier. Zij zullen ter plaatse de kapotte ruit direct vervangen voor een kersverse. Al jarenlang werkt Accuut samen met grote verzekeringsmaatschappijen en daarom kunnen wij u de administratieve papiermolen besparen. Bel direct Glashandel Accuut op 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Alles wat u nodig heeft onder één dak

Wat wij aanbieden is zeer concurrerend te noemen. Omdat wij 24-uurs spoedservice aanbieden moeten wij haast alle glassoorten voorradig hebben om zelfs de meest ongewone verzoeken in te willigen. Daarnaast beschikken wij over computergestuurde snijtafels die met laser glas foutloos op maat snijden.

Kijk hieronder voor een indicatie van ons assortiment. Deze eerste indruk is nog maar een fractie van het volledige aanbod. Bel met Glashandel Accuut voor up-to-date informatie over de leverbare glassoorten en -toepassingen.

Glashandel Accuut assortiment

Onze deskundige ploeg is voor alles te porren

Zowel onze intern als extern werkende mensen zijn goed in wat zij doen. De mensen van Accuut denken immer in oplossingen, uiteraard gecombineerd met een glimlach. Wacht geen moment meer en draai 020 - 682 95 57 om te woord gestaan te worden. U kunt Glashandel Accuut Haarlemmerhoutkwartier ook bereiken door het onderstaande contactformulier in te vullen.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering