9% BTW-regeling in 2020

Profiteer ook in 2020 van het lage 9% BTW-tarief op het plaatsen van isolatieglas.
De belastingdienst omschrijft het als volgt: “Isoleert u een woning? En is het doel hiervan dat de woning energiezuiniger wordt? Dan vallen de arbeidskosten voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal aan vloeren, muren en daken bij woningen ouder dan 2 jaar onder het 9%-tarief.”

Als u glas wilt vervangen door isolatieglas moet u denken aan
- Enkel glas naar dubbelglas
- Enkel glas naar HR++ dubbelglas
- Dubbelglas naar HR++ dubbelglas

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Bij Glashandel Accuut in Zaandam bent u aan het juiste adres voor leveren en plaatsten van alle voorkomende soorten glas.

Heldere afspraken en transparante tarieven!

Glashandel Accuut in Zaandam heeft vrijwel alle soorten glas op voorraad. Daarom kunnen we bij glasschade snel leveren en herstellen. Onze gecertificeerde glaszetters zorgen vakwerk. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Glas op maat

Glashandel Accuut in Zaandam maakt alles perfect op maat. Daarvoor hebben we een computergestuurde snijtafel en een eigen slijpmachine. Onze glaszetters zorgen voor deskundige montage en een lange levensduur.

Glaszetters dag en nacht beschikbaar

De vakbekwame glaszetters van glashandel Accuut Zaandam zorgen voor vakwerk. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u van dienst te zijn. Zowel voor nieuwe ruiten als voor reparatie of renovatie.

Niet alleen in Zaandam

Naast onze bekende glasschade spoedservice leveren wij als Glashandel Accuut niet alleen in Zaandam, maar ook in Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Purmerend, Aalsmeer, Haarlem, Badhoevedorp, Hoofddorp en wijde omgeving. Ook onze glaszetters staan hier 24/7 voor u klaar!

Alle soorten glas bij glashandel Accuut in Zaandam

Glashandel Accuut in Zaandam repareert ruitschade en levert alle soorten glas, waaronder vensterglas, winkelruiten en ook brandwerend glas, isolatieglas of veiligheidsglas. Ook voor sierglas, glas voor spiegels of voor douchecabines, schuifdeuren en keuken achterwanden ben u bij ons aan het juiste adres.

Op maat gesneden en in iedere vorm

Met onze moderne computergestuurde snijtafel en eigen slijperij kunnen wij elke gewenste maat en vorm voor u maken.

Ruitschade repareren? Ruit vervangen? Vraag een offerte!

Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes vul dit contactformulier in of bel direct met 075 - 777 46 80. Door middel van dit formulier kunt ook een belverzoek achterlaten.

Glashandel Accuut staat
24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw dienst!

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Verzekerd voor glasschade?

Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

AKTE VAN SESSIE


24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

glas verzekering


Glashandel Accuut, altijd bij u in de buurt