6% BTW-regeling in 2017

Sinds 1 juli 2015 is de regeling van 6% BTW op arbeid voor onderhoud en renovatie vanuit de overheid gestopt.

Let op! De 6%-BTW-regeling blijft in ieder geval voor 2017 nog wel van toepassing op de arbeidskosten voor het plaatsen van HR++ glas in woningen van 2 jaar en ouder.

Maak nu een afspraak bij Glashandel Accuut en profiteer nog van deze regeling!

AFSPRAAK MAKEN

Bij Glashandel Accuut in Zaandam bent u aan het juiste adres voor leveren en plaatsten van alle voorkomende soorten glas.

Heldere afspraken en transparante tarieven!

Glashandel Accuut in Zaandam heeft vrijwel alle soorten glas op voorraad. Daarom kunnen we bij glasschade snel leveren en herstellen. Onze gecertificeerde glaszetters zorgen vakwerk. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Glas op maat

Glashandel Accuut in Zaandam maakt alles perfect op maat. Daarvoor hebben we een computergestuurde snijtafel en een eigen slijpmachine. Onze glaszetters zorgen voor deskundige montage en een lange levensduur.

Glaszetters dag en nacht beschikbaar

De vakbekwame glaszetters van glashandel Accuut Zaandam zorgen voor vakwerk. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u van dienst te zijn. Zowel voor nieuwe ruiten als voor reparatie of renovatie.

Niet alleen in Zaandam

Naast onze bekende glasschade spoedservice leveren wij als Glashandel Accuut niet alleen in Zaandam, maar ook in Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Purmerend, Aalsmeer, Haarlem, Badhoevedorp, Hoofddorp en wijde omgeving. Ook onze glaszetters staan hier 24/7 voor u klaar!

Alle soorten glas bij glashandel Accuut in Zaandam

Glashandel Accuut in Zaandam repareert ruitschade en levert alle soorten glas, waaronder vensterglas, winkelruiten en ook brandwerend glas, isolatieglas of veiligheidsglas. Ook voor sierglas, glas voor spiegels of voor douchecabines, schuifdeuren en keuken achterwanden ben u bij ons aan het juiste adres.

Op maat gesneden en in iedere vorm

Met onze moderne computergestuurde snijtafel en eigen slijperij kunnen wij elke gewenste maat en vorm voor u maken.

Ruitschade repareren? Ruit vervangen? Vraag een offerte!

Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes vul dit contactformulier in of bel direct met 075 - 777 46 80. Door middel van dit formulier kunt ook een belverzoek achterlaten.

Glashandel Accuut staat
24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw dienst!

Offerte aanvragen

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
Spoed? Bel dan direct!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ


24 uurs service

Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
’s nachts of in het weekend.

Extra snel

Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

Glas op maat

Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

Ruim assortiment

Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

Verzekeringspartners

Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor onderstaande verzekeraars. Hierbij nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen. Een enkel telefoontje met glashandel Accuut is voldoende. Staat uw verzekeraar hier niet bij? Ook dan bieden wij u dezelfde service.