In Buikslotermeer biedt Glashandel Accuut de helpende hand

Heeft u nieuw glas nodig voor in het kozijn, de sponning of muur? In Buikslotermeer heeft glashandel Accuut alles wat vereist is voor uw project. Uw hele verbouwing ondersteunen wij als producent en leverancier van glas. Ook hebben wij vakkundige glaszetters in dienst die overal voorrijden. In het enorme aanbod glas van Accuut zit altijd wel iets voor u. Wij snijden ook alle ruitsoorten in iedere gewenste afmeting.

Glaszetters met passie voor hun vak werken 24/7

Met het onstuimige Hollandse weer dat we kennen in ons land kan het wel eens gebeuren dat een ruit kapotgaat. Ook kan een (poging tot) inbraak schade veroorzaken. Erg vervelend natuurlijk, maar wees niet bang, de spoedservice van Accuut biedt soelaas. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn onze ambulante glaszetters in Buikslotermeer inzetbaar. Accuut werkt samen met grote verzekeraars en daarom ontnemen wij u de administratieve rompslomp. Als u abrupte glasschade heeft neemt u gewoonweg contact op met de spoedcentrale van Accuut. Wij komen met een bus naar u toe en hebben alles bij ons om u uit de brand te helpen. Het hele jaar door staan wij paraat. Bel met de spoedservice van Accuut op 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Noem een glassoort en Glashandel Accuut heeft het

Wij leveren een heel breed scala aan glas in Buikslotermeer. Wij hebben zo'n groot aanbod vanwege de 24-uurs spoedservice van Accuut. Om onze naam waar te maken snijden wij glas op maat in onze eigen slijperij. Gebruikmakend van computergestuurde snijtafels is glas in elk gewild design te couperen. Tevens hebben wij ook alle toebehoren om het glas vast te zetten in huis.

Hieronder leest u een impressie van de voorraad van Glashandel Accuut. Bedenk dat deze lijst verre van compleet is. Wij zijn flexibel en denken altijd mee met uw project. U kunt altijd contact opnemen met één van onze centralisten en zij zullen passend maatwerk leveren.

Glashandel Accuut assortiment

Schakel Glashandel Accuut Buikslotermeer in en u wilt nooit meer anders

Op het kantoor van Accuut werken vakkundige specialisten die niets liever doen dan u van dienst zijn. Onze service is expliciet bedoelt om uw zorgen omtrent de plaatsing van glas te ontnemen. Dus neem contact op met Glashandel Accuut voor een eerlijke en betrouwbare partner. Bel met 020 - 682 95 57. Het onderstaande contactformulier kunt u ook invullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering