Glashandel Accuut Oud-West staat voor vakmanschap en servicegerichtheid

Heeft u glas nodig voor een project in Oud-West? Dan is Glashandel Accuut uw totaalleverancier. Voor ruiten, spiegels, deuren, badkamers en nog vele andere toepassingen bezorgen en plaatsen wij glas. Bij Glashandel Accuut werken professionele glaszetters die op locatie uw glastoepassing installeren. Ons assortiment is ruim te noemen en daarom is er altijd iets te kiezen voor u. Daarnaast kunnen wij, als u het wenst, glas in iedere vorm snijden.

Als haast geboden is, kies voor Accuut Oud-West

Ruitschade ontstaat altijd op een ongunstig moment. Ongure lieden of weersomstandigheden hebben een venster gebroken. Maar u hoeft niet in de tocht te zitten dankzij de spoedservice van Accuut. Wij zijn 24/7 werkzaam met glaszetters die zullen voorrijden om u uit de penarie te helpen. Glashandel Accuut is een bedrijf met veel connecties. Wij werken samen met grote verzekeringsmaatschappijen en daarom is een telefoontje naar onze spoedcentrale alles wat u hoeft te doen. De administratieve afhandeling regelen wij. Glashandel Accuut werkt op elk adres in Oud-West. Dealt u nu met vervelende glasschade? Bel dan met de alarmcentrale van Glashandel Accuut op 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Glashandel Accuut heeft glas te kust en te keur

Glas is waar wij goed in zijn. Wij bieden een meer dan concurrerende verscheidenheid aan glas aan. Denk niet dat uw verzoek gek is, wij hebben alles al eens gehoord. Om onze 24-uurs spoedservice waar te maken beschikken wij over zo'n groot assortiment. Daarnaast hebben wij in ons pand een slijperij waar met behulp van computergestuurde snijtafels glas op maat gesneden wordt.

Bekijk onderstaand ons assortiment door. Besef wel dat deze lijst enkel een indicatie is van ons aanbod. Bel Glashandel Accuut op voor specifieke en up-to-date informatie over voorradige glassoorten. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Glashandel Accuut assortiment

Overtuigd van de expertise van Accuut? Bel ons dan op!

De centralisten zijn erop getraind om flexibel te zijn en rekening te houden met uw wensen. Onze service is er om uw zorgen te ontnemen. Neem contact op met glashandel Accuut Oud-West voor een prijsindicatie, informatie over werkwijze en voorraad. Bel 020 - 682 95 57 of laat uw gegevens achter op het onderstaande contactformulier en wij komen snel bij u terug.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering