Ga voor expertise en een eerlijke prijs, ga voor Glashandel Accuut Buitenveldert

Heeft u glas nodig voor een nieuw raam, poort, badkamer of andere toepassing? Dan bent u bij Glashandel Accuut Buitenveldert aan het juiste adres. Wij leveren glas en glaszetters voor haast elke mogelijke toepassing. De voorraad glas van Accuut is enorm en divers. Daarom kunnen wij voor u alle soorten glas passend maken.

Ervaren glaszetters zijn 24 uur per dag oproepbaar

Door onverwachte omstandigheden zoals storm of inbraak kan een ruit op de meest onmogelijke tijdstippen kapot gaan. Maar wees niet getreurd, de glaszetters van Glashandel Accuut staan het hele jaar door voor u klaar. Accuut biedt een 24-uurs spoedservice aan in Buitenveldert. Wij werken samen met grote verzekeraars. Het kantoor van Accuut neemt u de administratieve beslommeringen uit handen. Bij ruitschade belt u gewoon de centrale van glashandel Accuut en dan regelen wij alles. De deskundige glaszetters komen op locatie en vervangen meteen de ruit. Dag en nacht, het hele jaar door.

Glaszetter Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Het aanbod van Glashandel Accuut is legio

Bijna iedere glassoort is op voorraad in Buitenveldert. Het aanbod van Accuut is zo groot omdat wij 24-uurs spoedservice aanbieden. Daarom hebben wij bijna alle gangbare glassoorten voorhanden. In onze eigen slijperij wordt glas foutloos op maat gemaakt met computergestuurde snijtafels. Glashandel Accuut levert ook alle installatiematerialen om het glas vast te zetten.
Zie hieronder een selectie van ons assortiment. Deze opsomming is slechts een indicatie van wat wij leveren. Glashandel Accuut belooft haast elke glassoort te verstrekken. Bel met onze centrale om één van onze specialisten aan de lijn te krijgen. Zij kunnen u informeren over de voorraad, werkwijze en mogelijkheden.

Glashandel Accuut assortiment

Bel Glashandel Accuut Buitenveldert en wij informeren u graag

De deskundigen van onze centrale staan u graag te woord om u advies te geven over onze methode, assortiment en dienstverlening. Bel met Glashandel Accuut voor het bestellen van alle soorten glas op 020 - 682 95 57. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering