Ook in Amsterdam Centrum levert glashandel Accuut het niveau dat u van ons gewend bent

Wilt u nieuw glas hebben voor een slaapkamer, badkamer en andere aan- of verbouw? Glashandel Accuut Amsterdam Centrum kan uw hele project ondersteunen. Voor vrijwel elke applicatie produceren, bezorgen en plaatsen wij glas. Accuut heeft competente glaszetters in dienst die op elk adres opereren. In ons imposante magazijn bevindt zich een brede verscheidenheid aan raamtypen. Tevens snijden wij glas in elk gewenst model.

Bekwame en energieke glaszetters staan altijd paraat

Een externe oorzaak die u niet in de hand heeft kan glasschade veroorzaken. Meestal gebeurt dit op een ongunstig moment. Maar treur niet, de glaszetters van Accuut zijn 24/7 in bedrijf. In Amsterdam Centrum opereert glashandel Accuut een spoedservice zodat u ieder moment van de dag of nacht ons kunt inschakelen. Door onze samenwerking met grote verzekeringsmaatschappijen kan Accuut de gehele afwerking van het schadeherstel voor u regelen. Een telefoontje naar de 24-uurscentrale van Accuut is genoeg. Glaszetters met jaren ervaring komen op de gracht voorrijden en verwisselen uw ruit voor een nieuwe. Op iedere locatie en tijdstip. Heeft u nu problemen door ruitschade? Neem contact op met de spoedcentrale van glashandel Accuut op 020 - 682 95 57.

Glaszetter Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

De voorraad van glashandel Accuut is imposant

Wij verstrekken iedere reguliere glassoort in Amsterdam Centrum. De 24-uurs spoedservice zorgt ervoor dat er altijd een groot aanbod is. Uw aanvraag is onze uitdaging. In de inpandige slijperij van Accuut snijden wij alle soorten glas tot op de nanometer nauwkeurig met behulp van high-tech snijtafels. Daarnaast levert Accuut ook alle benodigdheden om de ramen te bevestigen.
Onderstaand krijgt u een beeld van ons assortiment. Maar bedenk dat dit slechts een indicatie is van ons aanbod. Onze specialisten zijn altijd meer dan bereid om u informatie te geven over het assortiment en de werkwijze van Accuut.

Glashandel Accuut assortiment

Bent u in glasnood, bel dan Accuut Amsterdam Centrum voor een quote

Wij staan u graag te woord dus schroom niet en stel uw vraag aan ons vakkundige team. Glashandel Accuut is uw ontzorger bij uitstek. Bel ons op voor al uw glasgerelateerde vragen op 020 - 682 95 57. Optioneel kunt u ook het onderstaande contactformulier gebruiken. Wij beantwoorden uw mail op korte termijn.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering