Glashandel Accuut is werkzaam in Tuindorp Oostzaan, net als elders in Amsterdam

Bent u bezig met een verbouwing? Dan heeft u ook glas nodig voor in de kozijnen. Glashandel Accuut staat u bij in de hele onderneming. Wij maken, leveren en installeren ruiten voor bijna elk doel. Accuut heeft ervaren glaszetters in dienst die overal extern kunnen werken. U kunt bij ons kiezen uit een indrukwekkende voorraad glas. Ook snijden wij in opdracht ramen op maat.

De spoeddienst helpt u uit de brand

Beschadigingen aan uw vensterraam kunnen onverwacht veroorzaakt zijn buiten uw schuld om. Denk aan storm of inbraak. Maar daar komt de expertise van glashandel Accuut om de hoek kijken. Onze spoeddienst is dag en nacht actief in Tuindorp Oostzaan. U kunt ons op elk tijdstip bellen en wij zullen een bedreven glaszetter uw kant opsturen. Omdat Accuut samenwerkt met grote verzekeraars is een telefoontje met onze spoedcentrale voldoende voor de papieren afwikkeling van de reparatie. Waar u ook woont, de spoeddienst van Glashandel Accuut is er om uw probleem op te lossen. Ondervindt u op dit moment moeilijkheden door acute ruitschade? Bel dan de spoedcentrale van Glashandel Accuut op 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Glashandel Accuut heeft voor elk wat wils

Noem een glassoort en Accuut heeft het. Ook als u denkt dat uw aanvraag ongewoon is, bel ons dan op. Glashandel Accuut ziet geen enkel verzoek als te gek. Door onze 24-uurs spoedservice kunnen wij altijd een breed scala aan ruiten en ramen leveren. Wij kerven uw glas tot iedere gewenste vorm in onze eigen slijperij met computergestuurde snijtafels. Ook kunt u bij ons terecht voor accessoires die nodig zijn voor de bevestiging van ramen in kozijnen.

Lees hieronder ons assortiment door. De lijst is slechts een aanduiding van onze volledige voorraad. De medewerkers van Accuut zijn altijd gewillig om u informatie te verschaffen en met uw project mee te denken.

Glashandel Accuut assortiment

Glas broodnodig? In Tuindorp Oostzaan heeft Glashandel Accuut de oven voorverwarmd

Het team van Accuut is uiterst professioneel en neemt het vak serieus. Wij houden altijd rekeneing met uw specifieke situatie en voorkeuren. Als het op glas aankomt, staat Accuut alleen aan de top. Neem contact met ons op het nummer 020 - 682 95 57 voor alle vragen die betrekking hebben op glas. Er is ook het onderstaande contactformulier dat u kunt invullen. Wij zullen zo snel mogelijk reageren.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering