In Zuidoost biedt glashandel Accuut deskundigheid en een uitgebreid aanbod

Heeft u vervangend glas nodig voor een kozijn, deuropening, spiegeloppervlak of iets anders? Glashandel Accuut Zuidoost heeft alles in huis om aan uw vraag te voldoen. Voor haast iedere toepassing maken, leveren en installeren wij glas. Glashandel Accuut levert vakbekwame glaszetters die op elke locatie voorrijden. Vanuit ons kolossale assortiment bieden wij een heel scala glassoorten aan. Daarnaast kunnen wij alle soorten glas in elke vorm snijden.

Onze glaszetters zijn flexibel inzetbaar en vakkundig

Mocht u onverhoopt te maken krijgen met ruitschade als gevolg van bijvoorbeeld extreem weer of inbraak dan is dat natuurlijk vervelend. Echter, de glaszetters van Glashandel Accuut werken rond de klok. In Zuidoost heeft Glashandel Accuut een 24-uurs spoedservice waardoor u altijd op ons kunt rekenen. Wij hebben een partnerschap met grote verzekeraars. Zodoende kan Accuut de administratie voor u afhandelen. U heeft er geen omkijken meer naar, een belletje naar de 24-uurs centrale van Glashandel Accuut is voldoende. Professionele glaszetters zullen op locatie komen en de ruit voor u vervangen. Wanneer en waar dan ook. Bent u op dit moment in moeilijkheden door abrupte glasschade? Bel dan de spoedcentrale van Glashandel Accuut op 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Glashandel Accuut heeft alles in huis wat u wilt en meer

Bijna alle soorten glas zijn leverbaar in Zuidoost. Door de 24-uurs spoedservice die wij hebben heeft Glashandel Accuut altijd een gigantisch aanbod voorradig. Ieder verzoek kunnen wij inwilligen. Glashandel Accuut beschikt over een eigen slijperij waar wij glas op maat kunnen maken met gebruik van computergestuurde snijtafels. Bovendien heeft Accuut ook alle bijbehorende accessoires om ruiten vast te zetten.
Hieronder ziet u een deel van ons aanbod. Deze selectie is nog maar een fractie van wat wij hebben. Glashandel Accuut ziet het als een uitdaging om elke glassoort te kunnen leveren. Wanneer u belt met onze centrale kan één van onze specialisten u meer inlichten over onze voorraad, procedures en mogelijkheden.

Glashandel Accuut assortiment

Bel met Accuut Zuidoost en wij steken u de helpende hand toe

Ons kantoor staat altijd klaar om u te woord te staan en uw aanvraag in behandeling te nemen. De service is erop gericht uw zorgen weg te nemen. Neem contact op met Glashandel Accuut voor het aanvragen van alle typen glas op 020 - 682 95 57. Of vul het onderstaande contactformulier in en wij mailen u zo snel mogelijk terug.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering