Voor knowhow en keuzevrijheid kom je bij Glashandel Accuut Watergraafsmeer uit

Bent u op zoek naar een degelijke glashandel in Watergraafsmeer? Dan is uw missie geslaagd. Glashandel Accuut is een oude rot in het vak. U kunt bij ons vensterglas, ruiten, spiegels, kozijnen en nog veel meer bestellen en laten installeren. Wij zetten glaszetters met een jarenlange staat van dienst op locatie in. De voorraad van Glashandel Accuut is enorm uitgebreid en daarom zit er altijd bij wat u zoekt. Ook zijn wij in staat glas in elk formaat te snijden.

Glasvervanging met spoed nodig in Watergraafsmeer? Glashandel Accuut is de partij voor de job

Schade aan een raam gebeurt natuurlijk altijd op een onmogelijk tijdstip. Buitengewoon weer of akelige figuren hebben een venster vernield. Maar door de spoedservice van Accuut hoeft u niet in de kou te zitten. Wij zijn 24/7 bezig om dergelijke problemen op te lossen. Onze glaszettende vakmannen en -vrouwen komen op iedere locatie in Watergraafsmeer om de ruit te vervangen. Door het netwerk dat Accuut in alle jaren heeft opgebouwd kunnen wij ontzorgen. De samenwerking die wij hebben met grote verzekeraars biedt een totaalpakket. Wanneer u bij abrupte glasschade Accuut belt, vervangen wij het raam en handelen de papieren kwestie af. Ervaart u nu problemen door glasschade? Bel dan de spoedcentrale van Accuut en laat de afwikkeling aan ons over 020 - 682 95 57.

Glashandel Accuut staat 24 uur per dag en
7 dagen per week tot uw dienst!

Het imposante aanbod van Glashandel Accuut

Elk bedrijf heeft haar specialisme. Voor Accuut is dat natuurlijk glas. Wij leveren het in alle denkbare soorten en maten. Geen aanvraag is te gek voor ons, het is onze uitdaging om iedere klant tevreden te stellen. Het assortiment is zo groot vanwege onze 24-uurs spoeddienst. Tevens beschikken wij over state-of-the-art snijtafels die met uiterste precisie glas in elke mogelijk vorm snijdt.
Werpt u eens een blik op ons assortiment. Bedenk dat de lijst slechts een voorproefje is van ons volledige aanbod. Als u expliciet antwoord wilt op uw aanvraag, bel dan met Glashandel Accuut op 020 - 682 95 57. Onze medewerkers zijn bereid om uw vraagstukken te behandelen.

Glashandel Accuut assortiment

Glashandel Accuut staat voor deskundigheid. Neem contact op met onze experts

Onze telefonisten zijn opgeleid om met u mee te denken en louter in oplossingen te denken. Hulpvaardig zullen wij uw zorgen wegnemen. Contacteer glashandel Accuut Watergraafsmeer voor een prijsaanvraag, inlichtingen over werkmethode en assortiment. Bel 020 - 682 95 57 of vul het onderstaande contactformulier in voor een respons per e-mail.  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Waarom Glashandel Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!

  Offerte aanvragen

  Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.
  Spoed? Bel dan direct!

  OFFERTE AANVRAGEN

  BEL MIJ

  Verzekerd voor glasschade?

  Glashandel Accuut werkt voor diverse verzekeraars en assuradeurs. Indien gewenst, kunnen wij al uw administratieve werkzaamheden uit handen nemen. U hoeft hier alleen een akte van sessie toe te sturen en wij regelen daarna de rest.

  AKTE VAN SESSIE

  15 jaar glasgarantie


  Kies een vestiging van Glashandel Accuut in uw wijk


  glasgarantie24 uurs service

  Glasbreuk of glasschade komt nooit gelegen. Het gebeurt heel vaak
  ’s nachts of in het weekend.

  Extra snel

  Met behulp van GPS sturen wij de dichtsbijzijnde monteur naar uw locatie.

  Glas op maat

  Glashandel Accuut beschikt over een computergestuurde snijtafel en eigen slijperij. Hierdoor kunnen we elk glas voor u op maat maken.

  Ruim assortiment

  Glashandel Accuut beschikt over bijna elk type glas en direct uit voorraad leverbaar.

  Verzekeringspartners

  Glashandel Accuut uit Amsterdam werkt direct voor een aantal verzekeraars. Hierbij nemen wij bij een schadegeval alle administratieve rompslomp uit handen. WIlt u weten of uw verzekeraar met ons samenwerkt? Neem dan contact op met Glashandel Accuut op telefoonnummer 020 - 682 95 57.

  glas verzekering