Glas snijden op maat

Voor glas snijden op maat vindt u de specialisten bij Glashandel Accuut

Voor glas snijden op maat beschikt Glashandel Accuut over een computergestuurde snijtafel en een eigen slijperij. Wij kunnen alle soorten glas, van vensterglas tot veiligheidsglas of glas voor spiegels of douchecabines exact op maat voor u maken.

Meer dan alleen vensterglas

Wij leveren alle denkbare soorten glas, van vensterglas en winkelruiten tot gelaagd glas of draadglas voor bijzondere toepassingen. Ook voor sierglas, glas voor spiegels of voor schuifdeuren en keukenachterwanden kunt u bij ons terecht.

Reparatie glasschade

Als een kapotte ruit moet worden vervangen staan onze glaszetters 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar. Voor spoedreparaties staan wij dus binnen de kortste keren bij u voor de deur.

Kosten voor glas op maat

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het op maat snijden van glas, vraag dan vrijblijvend een kostenopgave bij Glashandel Accuut. U kunt ons bellen op 020 - 682 95 57 of u kunt gebruik maken van het contactformulier van deze website.

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor glas snijden op maat?Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!OFFERTE AANVRAGEN BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!