Glazen trappen of traptreden met bijzonder effect

Transparantie en bijzondere lichtval van een glazen trap

Een belangrijk kenmerk van glazen trappen is –naast de toepassing van glas voor de treden- de transparantie van de trap waardoor het licht door de trap heen valt. Voor het frame van de trap kan gekozen worden voor staal in diverse kleuren of roestvrij staal. Door gebruik van indirecte verlichting in de trap kan een bijzonder effect worden verkregen.

Veilige en duurzame constructie

Voor toepassing van een glazen trap zijn verschillende mogelijkheden. De meest voorkomende is plaatsing van de glazen treden tussen twee stalen trapbomen. Eventueel kan in het frame led verlichting worden opgenomen. Ook een zwevende trap is mogelijk. Hierbij worden de treden opgesloten in een cassette die in de muur is verankerd. Afhankelijk van de situatie adviseren wij u graag over de beste oplossing.

Exclusiviteit van glazen trap moet wel worden betaald

Het spreekt eigenlijk vanzelf dat een glazen trap duurder is dan een andere designtrap, bijvoorbeeld uitgevoerd met houten treden. Toch is het mogelijk om een redelijk betaalbare glazen designtrap voor u te realiseren, met gebruikmaking van nieuwe constructiemethoden. Wij zorgen voor inmeten, ontwerpen en plaatsen op locatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor glazen trappen? Vraag Glashandel Accuut

Als u voor een concrete situatie wilt weten wat de mogelijkheden en de kosten van een glazen trap zijn, maak dan een afspraak met Glashandel Accuut. Wij geven u graag een passend advies.

U vindt Glashandel Accuut in Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Haarlem, Hoofddorp, Purmerend en Zaandam.

U kunt bellen naar Glashandel Accuut op 020 - 82 95 57 of u kunt gebruik maken van het contactformulier van deze website.
Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor glazen deuren op maat?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!