Een Glazen Douchewand is een fraaie afsluiting voor uw inloopdouche

Met een glazen douchewand kiest u voor een strakke moderne afsluiting van uw inloopdouche of nis douche. Glazen douchewanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en beschikbaar in verschillende soorten en dikten. Op maar voor u gemaakt.

Glazen douchewand voor iedere douche in uw eigen stijl

Voor een glazen douchewand kunt u kiezen uit verschillende soorten glas zoals blank glas, gefigureerd glas, satijnglas of gekleurd glas, passend bij de stijl van uw badkamer. Omdat de veiligheid van uw inloopdouche zeker zo belangrijk is als de uitstraling maken we alleen gebruik van gehard glas. De kans dat dit glas breekt is klein, dit glas is zes keer sterker dan gewoon glas.

Glazen douchewand in hoekopstelling

Douchescherm op maat gemaakt

Voor iedere situatie kunnen wij uw glazen douchescherm op maat maken, aangepast in breedte en hoogte, met verschillende soorten bevestiging en hang- en sluitwerk. Zelfs in de meest afwijkende vormen en afmetingen komen wij altijd in samenspraak met u tot een oplossing.

Glas in diverse kleuren en soorten

Als Amsterdamse glashandel hebben we veel glas voor douchewanden op voorraad. Te denken valt aan melkglas, helder glas, glas met anti-kalk coating voor een onderhoudsarme douche. Maar ook speciale wensen zoals glas met een bronzen, groene of blauwe gloed kunnen wij voor u bestellen bij onze glasfabriek.

Douchewanden vakkundig gemonteerd compleet met hang- en sluitwerk

Als u zorgeloos wilt genieten kunt u ervoor kiezen om uw douchewand door onze gecertificeerde glaszetters te laten inmeten, vervoeren en plaatsen. Wij weten als geen ander hoe een wij uw douchescherm op een veilige manier kunnen installeren voor veilig alledaags gebruik.
Heeft u speciale wensen, afwijkende maten of een onmogelijke doucheruimte? Wij gaan graag de uitdaging aan!
Laat het ons weten en wij bieden u een oplossing op maat.

Weten wat een glazen douchewand kost?

De kosten van een glazen douchewand hangen sterk af van de eisen en het hangwerk wat u kiest. Voor ieder budget hebben wij de juiste oplossing en wij zullen u ook zeker adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Neem contact op met Glashandel Accuut en wij geven u graag alle informatie over technische mogelijkheden en kosten voor uw glazen douchewand. Bel ons op 020 - 682 95 57 of maak gebruik van het contactformulier van de website.


Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor een glazen douchewand?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!