Glazen scheidingswanden

Glashandel Accuut is ook gespecialiseerd in glazen scheidingswanden

Een glazen scheidingswand zorgt voor transparantie en uitstraling. In uw huis lijken de ruimtes groter. In uw kantoor blijft u het gevoel houden dat u met uw collega’s één team vormt. Als u behoeft heeft aan meer privacy kunt u kiezen voor geheel of gedeeltelijk mat glas of bewerkt glas.

Speciaal glas met speciaal glasbeslag

Glazen scheidingswanden worden gemaakt van gelaagd en gehard glas. Dat glas is 5x sterker dan gewoon glas en veilig. U kunt ook kiezen voor isolerend glas of zelfs zelfreinigend glas. Voor de montage wordt gebruik gemaakt van speciaal beslag dat in tal van kleuren en uitvoeringen beschikbaar is.

Op maat gemaakt en gemonteerd

De mogelijkheden voor glazen scheidingswanden zijn legio. Alle denkbare oplossingen kunnen door glashandel Accuut op maat worden gemaakt, afgestemd op uw wensen. Onze deskundige gecertificeerde glaszetters bespreken graag de mogelijkheden en zorgen voor een glazen scheidingswand met jarenlang gebruiksplezier.

Offerte en advies

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en kosten van glazen scheidingwanden.
U kunt ons even bellen voor het maken van een afspraak op telefoonnummer is 020 - 682 95 57. Natuurlijk kunt u ook gelijk het contactformulier van de website.
Wij leveren glazen scheidingswanden van gelaagd glas ook in diverse kleuren, dat zowel binnen als buiten toe te passen is.


Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed?
Bel dan direct 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!