Koelkast glasplaat op maat

Een op maat gemaakte glasplaat voor de koelkast is een uitkomst als een glazen plank stuk is. Een standaard glasplaat past vaak niet, dus is het op maat slijpen van een glasplaat voor de koelkast de beste oplossing. U bepaalt zelf de exacte afmetingen en wij maken de glasplaat op maat. Met veilige afgeronde hoeken en randen. Zo kunt u de bergruimte van uw koelkast weer prima gebruiken. Ook voor andere toepassingen in de keuken kan glashandel Accuut glasplaten op maat voor u maken, in verschillende soorten glas, gehard, in verschillende diktes. Ook is er hittebestendig glas voor toepassing achter het fornuis bijvoorbeeld.

Glasplaat voor de koelkast

Als een glazen plank in de koelkast gebroken is, lijkt het voor de hand te liggen om op zoek te gaan naar een standaard glasplaat voor de koelkast. Maar vaak zult u zien dat een standaard glasplaat net niet past. Daarom levert glashandel Accuut op maat gemaakte glasplaten voor de koelkast. U bepaalt zelf de exacte afmetingen, zodat u zeker weet dat de plaat past in uw koelkast. De glasplaat wordt gemaakt van gehard glas in de meest gangbare dikte van 4 mm. Wij slijpen de plaat op maat en voorzien deze van afgeronde randen en hoeken zodat er geen scherpe delen aanwezig zijn. Welk merk of type koelkast u ook heeft, met een glasplaat op maat kunt een computergestuurde snijtafel en slijpmachines waarmee wij glas in alle gewenste afmetingen kunnen snijden. Met een nieuwe glasplaat kunt u dan weer alle ruimte in uw koelkast gebruiken om uw producten koel te bewaren.

Ook andere toepassingen van glas in de keuken

Steeds vaker zien we dat in de keuken glas wordt toegepast. Zo wordt bijvoorbeeld een glazen achterwand toegepast. Hiervoor wordt speciaal hittebestendig glas toegepast, zowel normaal glas als gefigureerd glas of draadglas. Met een glazen achterwand achter het keukenblok krijgt u een strak afgewerkte wand, die bovendien gemakkelijk schoon te houden is. Het is ook mogelijk om het glas aan de achterzijde te verven zodat u een wand krijgt in een speciale, door u gewenste kleur. Ook wordt tegenwoordig wel een memobord van glas gebruikt. Ook dat bord kunnen wij op maakt maken en eventueel voorzien van speciale afwerking door middel van slijpen of het graveren van een spreuk.

Koelkast plank van glas

De meeste koelkasten zijn voorzien van glazen planken waarop de producten kunnen worden neergezet. Glas is gemakkelijk schoon te houden en het zorgt er ook voor dat het licht in de koelkast wordt verspreid. De planken kunnen eenvoudig uit de houder worden genomen om ze schoon te maken. Doordat de koelkast op deze manier is ingedeeld, is het ook mogelijk om een glazen plank te vervangen als door een ongelukje de glasplaat is gebroken. Voor de diverse merken bestaan standaard glasplaten, maar het is niet altijd zeker dat een standaard plaat ook in de koelkast past. Daarom is een op maat gemaakte glasplaat de ideale oplossing. Glashandel Accuut weet exact welke glas daar het beste geschikt voor is. U geeft de exacte afmetingen en wij maken de plaat op maat. Met onze speciale computergestuurde snijtafel en onze slijpmachines maken wij een fraaie plaat met afgeronde randen en hoeken.

Glasplaten op maat voor spiegels of tafels

Glashandel Accuut is ook zeer bedreven in het maken van spiegels op maat. Voor een spiegel kunnen verschillende soorten glas worden gebruikt, voorzien van een verzilverde laag die zowel zilverkleurig als bronskleurig kan zijn. We kunnen deze spiegels ook voorzien van een facetrand of van een gegraveerde afbeelding.

Ook vervaardigen wij tafelbladen van glas op maat. Het glas kan op een ondergrond worden gelegd of vrijstaand op een frame of onderstel worden geplaatst. Alle glazen tafelbladen worden standaard geslepen. Met onze speciale computergestuurde snijtafel kunnen wij alle gewenste vormen en maten voor u maken.

Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden voor een glasplaat op maat voor de koelkast kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 020 – 225 24 90. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier van deze website.

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed?
Bel dan direct 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!