Hardglazen schuifdeuren

Hardglazen schuifdeuren in veel soorten glas vindt u bij Glashandel Accuut

Hardglazen schuifdeuren

Een gehard glazen schuifdeur of schuifpui is een moderne, strakke en transparante toegang tot een ruimte. Tegelijkertijd is het een veilige afsluiting wan het speciaal geharde glas is vijf maal sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Speciaal hang- en sluitwerk dat volledig is afgestemd op de bijzondere constructie biedt dezelfde veilige afsluiting als een normale schuifdeur.

Diverse soorten gehard glas

Voor een hardglazen schuifpui of schuifdeur kunnen verschillende soorten gehard glas worden toegepast. Dat kan zijn blank gehard glas,maar ook gekleurd of gefigureerd glas. Afhankelijk van de gekozen glassoort ontstaat een andere sfeer, altijd met een heldere lichtinval. Ook is een decoratieve afwerking door middel van printen of zandstralen mogelijk.

Stijlvol en modern

Een schuifdeur of schuifpui van gehard glas is door de bijzondere detaillering van kozijn, deur en hang- en sluitwerk een stijlvolle en moderne oplossing voor een woonkamer of een kantoorruimte.
Door het glasoppervlak vervaagt de scheiding tussen binnen en buiten in een woning en houden de medewerkers op kantoor het gevoel om als team samen te werken.

Op maat gemaakt en gemonteerd

De toepassingsmogelijkheden voor hardglazen schuifdeuren zijn legio. In alle situaties kan de deur of pui volledig op maat worden gemaakt, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de bewoner of gebruiker. En de vakkundige, gecertificeerde glaszetters zorgen voor een degelijke montage, geschikt voor jarenlang gebruiksplezier.

Vraag de specialisten van Glashandel Accuut om een offerte

Bij glashandel Accuut vindt u de specialisten op het gebied van toepassing van hardglazen schuifdeuren. Zij voorzien u graag van adviezen over de toepassingsmogelijkheden. En natuurlijk ontvangt u op verzoek een vrijblijvende offerte. Maak gebruik van het contactformulier van deze website of bel naar glashandel Accuut op 020 - 82 95 57

Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed?
Bel dan direct 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!