Voor glazen binnendeuren heeft Glashandel Accuut verschillende mogelijkheden

Glazen binnendeuren geven een interieur een moderne strakke uitstraling. Het glas heeft een strak enigszins spiegelend oppervlak waardoor een extra dimensie aan de ruimte wordt toegevoegd. Hoewel het glas de ruimte afsluit houdt u toch doorzicht en lijkt de ruimte groter. Wanneer u geen volledig doorzicht wilt, kunt u gebruik maken van melkglas of gefigureerd glas. Ook kunnen we eventueel een speciale afbeelding graveren. Voor een glazen binnendeur is wel speciaal hang- en sluitwerk nodig. De deskundige glaszetters van Glashandel Accuut geven u graag alle informatie over prijzen en mogelijkheden. Zij kunnen de deuren vakkundig voor u plaatsen zodat er jarenlang plezier van heeft.

Speciaal glas voor glazen binnendeuren

Voor een glazen deur wordt meestal gebruik gemaakt van speciaal gehard glas. Dat is 5x zo sterk als normaal glas van dezelfde dikte. En mocht het breken, dan valt het uiteen in duizenden ongevaarlijke stukjes. Een glazen binnendeur is dus niet alleen mooi maar ook veilig. Hoe mooie de deur wordt hangt helemaal af van uw persoonlijke smaak en uw interieur. Het gehard glas kan in verschillende soorten en glasdikten worden geleverd. Glashandel Accuut heeft vrijwel alle beschikbare glassoorten in voorraad en kan voor een binnendeur altijd glas vinden dat volledig aansluit bij uw wensen.

Waarschijnlijk zal er een aanpassing van het kozijn moeten plaatsvinden om een glazen binnendeur te kunnen plaatsen. Daarvoor wordt dan ook speciaal beslag gebruikt om de deur op te hangen en heeft u ook een speciaal deurslot nodig. Als u advies vraagt aan de glaszetters van glashandel Accuut kunnen zij u exact vertellen wat er nodig is.

Op maat gemaakt en gemonteerd

De toepassingsmogelijkheden voor glazen binnendeuren zijn legio. Wat betreft het soort deur en het soort glas heeft u ruime keuze, afhankelijk of het gaat om een deur voor de woonkamer, de keuken of de badkamer. Voor de verschillende toepassingen kan een ander soort glas worden gebruikt, gelaagd glas, gehard glas of speciaal geslepen glas. Glashandel Accuut zorgt dat een glazen deur geheel volgens uw wensen wordt gemaakt. We komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en de exacte afmetingen van de deur te bepalen. En onze ervaren gecertificeerde glaszetters zorgen natuurlijk ook voor perfecte montage en jarenlang gebruiksplezier.

Glashandel Accuut is op het gebied van glas van alle markten thuis

Natuurlijk kunt u bij Glashandel Accuut terecht voor glazen binnendeuren. Maar als allround glasleverancier kunnen wij alle soorten glas die u nodig heeft leveren en plaatsen. En in de standaarduitvoeringen is het glas bijna altijd uit voorraad leverbaar. Naast glazen deuren leveren en plaatsen wij ook vensterglas, isolatieglas, HR++ glas, brandwerend glas, gefigureerd glas, glas in lood, monumentaal glas. Ook voor diverse glastoepassingen in keuken en badkamers beschikken wij over het beste glas, bijvoorbeeld voor een glazen douchewand of douchecabine, een glazen achterwand in een keuken. Natuurlijk kunt u ook voor speciale winkelruiten bij ons terecht.

Niet te vergeten, ook voor diverse soorten spiegels en tafelbladen kunnen wij het glas, op maat gemaakt, leveren. Wij beschikken over een computergestuurde snijmachine waarmee we iedere gewenste vorm kunnen maken en ook kunnen we door middel van slijpen het glas afwerken. Als extra garantie voor de kwaliteit van het door ons geleverde glas geven wij een garantie tot wel 15 jaar.

Ongekende service en kwaliteit bij Glashandel Accuut

Voor al uw vragen kunt u, geheel vrijblijvend, met ons contact opnemen. We zullen u graag adviseren over alles wat met het leveren en plaatsen van glas te maken heeft. Onze glaszetters hebben jarenlange ervaring en zijn gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van het hoogste kwaliteitsniveau. We kunnen altijd vrijblijvend voor u een offerte opstellen voor het leveren van het glas of voor het compleet plaatsen en afwerken van glas in verschillende toepassingen.

Voor spoedreparatie van glasschade zijn wij 24/7 bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus ook in het weekend en tijdens feestdagen. Ons alarmnummer is permanent bereikbaar.

Meer informatie over kosten van glazen binnendeuren?

Als u concreet wilt weten wat een glazen binnendeur u gaat kosten, vraag dan een vrijblijvende prijsopgave bij Glashandel Accuut.
U kunt ons even bellen op 020 - 682 95 57. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van het contactformulier op deze website.


Offerte aanvragen

Klik op de knop 'offerte aanvragen' en u ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed?
Bel dan direct 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!