Glasplaat op maat bestelt u bij Glashandel Accuut

Glasplaten op maat, in iedere glassoort en afmeting kunt u bestellen bij Glashandel Accuut. We kunnen snel leveren en maken uw glas vakkundig op maat en nauwkeurig naar uw wens.
Een glasplaat op maat kunnen wij leveren als enkel glas voor gewone glazen ramen, maar ook voor verschillende soorten speciaal glas zoals isolatieglas, HR++ glas, gehard glas, veiligheidsglas, spiegelglas, sierglas, spiegelglas of glazen tafelplaat. Wij hebben speciale computergestuurde apparatuur waarmee wij een perfect afgewerkte glasplaat in iedere gewenste maat en vorm voor u kunnen maken. Indien gewenst kunnen we ook een glasreparatie uitvoeren of glas voor een speciale toepassing voor u plaatsen.

24 uurs service bij Glashandel Accuut

We leveren niet alleen glas op maat, maar we zorgen ook voor het op maat plaatsen van glas. Zeker wanneer er sprake is van een gebroken ruit wil u dat er zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Bij slecht weer wilt u uw kostbare spullen beschermen en ’s nachts heeft u geen behoefte aan ongenode bezoekers. Voor een spoedgeval kunt u altijd bij Glashandel Accuut terecht. Onze glaszetters staan dag en nacht voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Dus ook in het weekend en op feestdagen. Onze meldkamer is permanent bereikbaar. Met ons GPS systeem kunnen we exact zien waar de glaszetters zich bevinden. Daarom kunnen we ook een glaszetter bereiken die dicht bij u in de buurt is en heel snel bij u kan zijn.

Onze glashandel heeft bijna alle denkbare glassoorten op voorraad

Wij leveren alle denkbare soorten glas, van vensterglas voor woningen, winkels of kantoren tot gelaagd glas of draadglas voor speciale toepassingen. Ook voor sierglas, monumentaal glas of glas voor spiegels kunt u bij ons terecht. Wilt u uw enkel glas laten vervangen door isolatieglas of zelfs HR++ glas, dan zorgen wij dat uw nieuwe ruit exact op maat wordt gemaakt. En natuurlijk zorgen wij ook voor snelle en foutloze montage zodat u jarenlang plezier heeft van het comfort van isolatieglas.
Zoekt u glas voor een speciale toepassing zoals een glazen deur of een glazen douchewand of douchecabine dan weten wij exact welk glas u het beste kunt gebruiken.

Glasplaat op maat voor woning, winkel en kantoor

Glashandel Accuut in Amsterdam levert niet alleen glas voor woningen, maar ook voor winkels en kantoren. Wilt u een complete glazen pui om uw winkel aantrekkelijker te maken en ervoor te zorgen dat u w klanten sneller naar binnen stappen, dan ontwerpen wij graag een fraaie pui. Wilt u alleen een glazen entree, dan kan dat natuurlijk ook. Voor deze toepassing kiezen we natuurlijk speciaal gehard of gelaagd veiligheidsglas, om er zeker van te zijn dat uw pui tegen een stootje kan. Bovendien zorgen we er voor dat bij eventuele breuk geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Ook voor toepassing in kantoren, bijvoorbeeld in deuren of scheidingswanden kunnen we diverse glassoorten leveren en plaatsen. Door toepassing van glas maakt u ruimte optisch groter en krijgen medewerkers direct visueel contact met elkaar. Speciale toepassingen voor woningen, zoals bijvoorbeeld een glazen schuifpui, een balustrade of glazen trappen, behoren zeker ook tot de mogelijkheden die glashandel Accuut u kan bieden.

Zoekt u een vakbekwame glaszetter? Bij Glashandel Accuut vindt u ze!

We leveren niet alleen de beste kwaliteit glas tegen scherpe prijzen, we zorgen er ook voor dat het plaatsen van glas met maximale kwaliteit gebeurt. Onze glaszetters hebben jarenlang ervaring en zijn bovendien gecertificeerd. Ze zijn gewend om lastige klussen snel en vakkundig op te lossen. Ze weten in iedere situatie wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat het glas op de juiste manier wordt gemonteerd en u jarenlang plezier en gebruiksgemak ervaart. In de regel hebben ze de standaard glassoorten in voorraad in hun servicewagen. Als u onze centrale belt weten ze daar exact welke glaszetter het dichtst bij u in de buurt is.

Meer informatie of glas bestellen? Direct even Glashandel Accuut bellen

Als u direct glas op maat nodig heeft of een glaszetter, bel dan even met Glashandel Accuut. We staan dag en nacht voor u klaar.
U bereikt ons op 020 - 225 90 17. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier van de website.


Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor beloopbaar glas?

Klik op 'offerte aanvragen' en vul het formulier in. Dan ontvangt u van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Spoed? Bel dan direct telefoonnummer 020 - 682 95 57!

OFFERTE AANVRAGEN

BEL MIJ

Waarom Accuut?

  • Binnen 1 uur ter plaatse
  • Gecertificeerde monteurs
  • Garantie tot wel 15 jaar!